Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Op weg naar een mooie zomer
Update Eat 'n Peek
Nieuw: Herberg 't Plein
De zomer begint pas echt met de Haringparty
Nieuw: Arend Benthem Autoservices
Sail 2010: let op!
Nieuw: Alfa Accountants en Adviseurs

Op weg naar een mooie zomer

Dit is al weer de twaalfde digitale BIZNIZ en uit de reacties die wij regelmatig krijgen leiden we af dat je dit medium zeer op prijs stelt. Ook deze maand tref je weer veel nieuws over nieuwe bijeenkomsten aan. We naderen de zomer met rasse schreden en met de Haringparty en Eat 'n Peek in het vooruitzicht belooft het een mooie opmaat te worden naar een zonnige zomer.
Maar we stellen ook weer een aantal nieuwe leden voor die de BC als een waardige netwerkorganisatie zien.

Update Eat 'n Peek

Vorige maand berichtten we je er al over: donderdag 27 mei houden we de tweede editie van Eat 'n Peek. Dit 'fiets- eet- en kijk' evenement leeft al behoorlijk, zo bleek de dagen na de vorige verschijning van de digitale BIZNIZ.

Inmiddels kun je je opgeven voor deze bijeenkomst en we noemen gemakshalve nog even het menu zoals dat bij de verschillende bedrijven door Het Schellinkje en De Toekomst geserveerd wordt:
We starten bij Rabobank met een proeverij van kleine delicatessen. Bij BBT Supportancy krijgen we kwartelboutjes met portsaus en paddenstoelenrisotto gevolgd door het hoofdgerecht: zalmfilet met verse asperges. Dit eten we bij Comfortuin Denijs. Het dessert gebruiken we bij de Werkboerderij en bestaat uit een vanille-parfait met een soepje van rood fruit. We sluiten de avond af met een lekkere kop koffie met Sol Y Sombra bij Inreda Project & Interieur.

Nieuw: Herberg 't Plein

't Hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan zover: Jaap en Petra de Boer hebben zich met 'hun' Herberg 't Plein aangesloten bij de Businessclub. 't Plein is al jaren een begrip in Meppel en wijde omgeving en dat komt niet alleen door het gezellige karakter. Ook de menukaart is vermaard om zijn kwaliteit. Behalve het café is ook de website van Herberg 't Plein een belevenis. Met informatie, activiteiten, de mensen, bijzondere gasten, het laatste nieuws, menu's en andere lekkernijen, verhalen, veel aparte dingen én natuurlijk de (brood)nodige grappen en grollen.

De zomer begint pas echt met de Haringparty

Op uitnodiging van onze vrienden van de Stichting Engelgaarde gaan we donderdag 10 juni weer happen in de haring. In de prachtige omgeving van de Engelgaarde laten we ons de nieuwe haring ongetwijfeld goed smaken.

Marga Kool, dijkgraaf van Waterschap Reest en Wieden, komt deze middag ook nog bij ons op bezoek en zij zal een interessante uiteenzetting geven over de verschillende waterprojecten die ervoor zorgen dat we in Meppel de voetjes droog houden.

Of dat met onze monden gaat lukken wagen we te betwijfelen, want behalve haring gaan we natuurlijk ook genieten van de daarbij behorende dranken...

Nieuw: Arend Benthem Autoservices

Autobedrijf Arend Benthem Meppel heeft met het ‘full service concept’ een nieuwe weg ingeslagen. Naast het SEAT dealerschap, wat al 12 jaar met veel succes gevoerd wordt, gaat Arend Benthem Autoservice zich nu ook toeleggen op onderhoud en reparatie van alle merken auto’s.

Naast verkoop van nieuwe SEAT en occasions van verschillende merken kan men bij Arend Benthem Autoservice ook terecht voor leasing op maat. Zowel voor kort – als lang verhuur, en daarbij kan er ook nog gekozen worden uit verschillende types. Of het nu een bestelauto is, of een zevenpersoons MVP. Heeft de klant liever een gebruikte leaseauto, dan is ook dat mogelijk.

Sail 2010: let op!

Heb jij je opgegeven voor ons bijzondere bezoek aan Sail In 2010, dan ontvang je in de tweede week van mei de nota voor jouw eigen bijdrage aan deze bijeenkomst. Kun je toch niet mee, laat het ons dan voor 10 mei weten. Daarna kun je je niet meer afmelden zonder toch de kosten te betalen. Deze bijeenkomst is namelijk niet goedkoop en we werken dan ook met een strakke begroting.
Mocht na 10 mei blijken dat je om wat voor reden ook niet mee kunt, dan staat het je natuurlijk vrij om zelf voor een vervanger te zorgen.

Nieuw: Alfa Accountants en Adviseurs

Persoonlijk in de omgang met klanten en professioneel als het om vakkennis gaat. Alfa Accountants en Adviseurs is voor een partner in het ondernemerschap.

Met ruim dertig vestigingen is Alfa thuis in iedere regio van Nederland. Ongeveer 800 professionals beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeftes van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de landbouw, tuinbouw en diverse branches.

Openheid, betrokkenheid en respect naar medewerkers en klanten staan bij Alfa centraal. Als ondernemer kan men rekenen op een adviseur die meedenkt en op de hoogte is van de actualiteiten.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief