Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De zomer ligt meteorologisch bijna achter ons, maar zoals het er nu voor staat warmt de zon ons nog een tijdje op. We gaan dus dus nog een tijdje genieten van een paar mooie nazomerdagen! Daarbij hopen we natuurlijk dat de zonnestralen voor een hoop netwerkinspiratie zorgt zodat het een rendabel BC-jaar wordt voor je.

In deze BIZNIZ vind je nieuws over een aantal nieuwe evenementen die we in de planning hebben. Daarnaast stellen we je voor aan een nieuw lid, maak je kans op kaarten voor Live in Meppel en lees je meer over onze site die deze site een kleine metamorfose heeft ondergaan.

Veel leesplezier en tot gauw!
 
spacer
 
Maak kans op 2 kaarten voor Live in Meppel
Maak kans op 2 kaarten voor Live in Meppel
Het weekend van 5, 6 en 7 september staat Meppel (alweer) in het middelpunt van de belangstelling. Stadsfestival Live in Meppel zorgt met een prachtig programma ervoor dat alle schijnwerpers op de stad gericht zijn. Duizenden bezoekers kunnen op vrijdagavond en zaterdag genieten van het Prinsjengrachtconcert, het Kidsfestival en Live in Meppel in Concert met Racoon. Wil je kaarten? Stuur dan een mail naar het secretariaat en geef jouw voorkeur aan. Vrijdagmiddag 29 augustus maken we de gelukkige winnaars bekend.
spacer
Prinsjesdagontbijt met Sywert van Lienden
Prinsjesdagontbijt met Sywert van Lienden
Woensdag 17 september start om 07.00 uur het vijfde Prinsjesdagontbijt dat we samen met Tamek en Rabobank Staphorst - Meppel - Steenwijkerland hebben georganiseerd. In het bestuurscentrum van de Rabobank op Blankenstein ontvangen we, net als vorig jaar, Sywert van Lienden die zijn visie op de Miljoenennota gaat geven.

Programma:
07.00 - 08.00 uur Ontvangst & ontbijt
08.00 - 08.10 uur Welkomstwoord
08.10 - 08.40 uur Sywert van Lienden
08.40 - 09.30 uur Discussie met alle aanwezigen
09.30 - 10.00 uur Napraten
spacer
Ankie Smid en Hillard Worst zaten niet stil
Ankie Smid en Hillard Worst zaten niet stil
Ook al is het vakantie, niet iedereen ligt dan een tijdje met de billen in het strandzand.... Er wordt door velen ook hard gewerkt en Ankie Smid en Hillard Worst sprongen daarbij (publicitair) in het oog. Beide Meppeler ondernemers staken deze zomer de handen letterlijk uit de mouwen. Ankie zag haar droom in vervulling komen in de nieuwe scholencampus op Ezinge en Hillard gaf zijn restaurant een nieuwe look en lanceerde een nieuw concept. We wensen beide BC'ers veel succes!
spacer
Website ook in mobiele versie
Website ook in mobiele versie
Zoals je weet wordt de website van de Businessclub jaarlijks door meer dan 30.000 bezoekers bezocht. Daarvan is bijna de helft uniek. Met name het 'smoelenboek' blijkt erg populair te zijn en om deze functie, en daarmee jouw vindbaarheid, te vergroten gaan we onze site aanpassen zodat je deze ook eenvoudig via je telefoon of tablet kunt benaderen. Je kunt dan heel snel even een telefoonnummer, bedrijfsinformatie of een gezicht bij het bedrijf opzoeken. De handige navigatie zorgt ervoor dat je het laatste nieuws binnen handbereik hebt en je ook snel kunt aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten.

We streven ernaar om alle aanpassingen binnen een week gerealiseerd te hebben.
spacer
Blog: Wat er gebeurt als je geen strategie hebt
Blog: Wat er gebeurt als je geen strategie hebt

De samenleving is, onder invloed van internet, getransformeerd naar een rizoom van miljoenen (micro)netwerken. Dat gegeven vraagt om een scherpe herziening van jouw marketingbeleid. Het netwerken moet, wil je mee blijven doen, daarbij wezenlijk onderdeel uitmaken van jouw strategie.

Een bedrijf zegde onlangs het lidmaatschap op van de Businessclub. De motivatie luidde letterlijk: We merken dat het netwerk niet aansluit bij ons werkveld.
spacer
Nieuw: Randstad
Nieuw: Randstad
Randstad behoort tot de grootste spelers op de uitzendmarkt. Door de aansluiting bij het grootste netwerk van onze regio krijgt de vestiging in Meppel zorgt een lokaal gezicht in onze netwerken. Namens Randstad Meppel is Atze van der Duim de contactpersoon.
spacer
Lid worden van het grootste netwerk in de regio
Lid worden van het grootste netwerk in de regio
Lees jij deze BIZNIZ en ben je geen lid van het grootste onafhankelijke netwerk in de regio? Dan loop je veel kansen mis op meer omzet en betere relaties. Lid worden van de Businessclub levert je vele voordelen op. Zo krijg je niet aansluiting bij het omvangrijke netwerk, je krijgt ook de beschikking over de adressenbestanden zodat je gerichte mailingen kunt versturen. Je kunt als bedrijf je deuren openzetten voor de Open Deur Tour. Je krijgt via jouw bedrijfspagina in onze website een bereik van 30.000 bezoekers per jaar en natuurlijk mag je meedoen aan de vijftien tot twintig evenementen die wij jaarlijks organiseren.

Wil je meer info over de voorwaarden van het lidmaatschap?

Klik op de link hieronder dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
spacer
Wat er nog in de agenda komt te staan
Wat er nog in de agenda komt te staan
Een groot deel van de planning voor het BC-seizoen staat min of meer vast. Lees je mee?

In september hebben we het bezoek aan Dierenpark Emmen en het Prinsjesdagontbijt in de agenda staan.
In oktober volgen twee Open Deur Tours.

Op zaterdagavond 8 november introduceren we bij de Havixhorst samen met Apollo uit De Wijk de Businessclub Maestro. Het wordt een culinaire avond met mooie muziek (orkest van 70 mensen!) waarbij acht BC'ers met elkaar de strijd aangaan wie de beste dirigent is.

Op 18 december hebben we de jaarlijkse Kerstborrel die we dit jaar in de geheel vernieuwde sport- en dansschool van Ankie Smid houden. Natuurlijk spelen we dan ook weer de traditionele Businessclub Kerstquiz.

De parallelbijeenkomst van het Sportgala mag niet ontbreken in agenda van de Businesslcub. We zijn al bezig om wederom een aansprekende spreker uit de sportwereld naar Meppel te halen. Datum is nog onbekend, maar dat zal ergens eind januari of begin februari zijn.

Voor het programma in maart en april hebben we ideen die we aan het onderzoeken zijn. Wat we wel zeker weten is dat in mei het befaamde Eat 'n Peek weer op de agenda staat. Per fiets bezoeken we dan Meppeler bedrijven en eten we ter plekke een culinair gerecht. Een echte topper dit evenement!

Tussen al het geweld van de grote netwerkevenementen door zijn er ook nog vele Open Deur Tours. Wil jij jouw deuren ook eens open zetten voor maximaal twintig personen die jouw bedrijf in 2 uur leren kennen? Wij verzorgen de catering en organisatie dus maak snel gebruik van deze kans om onder de aandacht te komen van het netwerk.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer