Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Koning Willem Alexander noemde het in zijn Troonrede expliciet: "We leven in een netwerkende samenleving." Gelukkig hadden we dat bij de Businessclub 21 jaar geleden al in de gaten, dus op een gebrek aan voortschrijdend inzicht kun je ons niet betrappen.
Het belang van die netwerkende samenleving hebben wij ook onderkend toen wij het idee opvatten om de brug naar het Zwolse bedrijfsleven te slaan. Het Netwerk Connectevent bleek een schot in de roos te zijn en wij concluderen daaruit dat we daarmee hebben voldaan aan een behoefte tot meer en grensoverschrijdend netwerken.

Analoog daaraan mag ook het Prinsjedagontbijt niet onvermeld blijven. Gastspreker Sywert van Lienden onderstreepte in zijn analyse ook nog eens het belang van regionale samenwerking. "Sla de handen ineen en vorm daarmee als regio een front tegen andere, concurrerende regio's." Wij zijn het daar roerend mee eens en zullen als bestuur ons uiterste best blijven doen om de verbinding tot stand te brengen. Leve de Koning!
 
spacer
 
Businessclub Blind Date
Businessclub Blind Date
Nieuw en exclusief. Zo kun je de Businessclub Blind Date gerust omschrijven. Samen met PEC Zwolle hebben we dit concept dat tot verbinding moet leiden ontwikkeld en we hopen dat het resultaat tot grote succes leidt.

Zaterdag 28 september is de eerste Businessclub Blind Date. Op het programma staat dan PEC Zwolle - NAC Breda en wil je meedoen dan kun je je aanmelden via onze agenda. Daar lees je ook meer informatie over tijden e.d. De spelregels staan op onze website en kun je lezen door op de link te klikken.
spacer
Saris genomineerd
Saris genomineerd
BC'er Esther Lammerink is zeer vereerd met de nominatie van de door haar ontworpen skybox van de Ringmeesters in de Grolsch Veste tot de Beste Skybox van Nederland. Esther deed niet alleen het ontwerp - dat wij in mei 2012 met eigen ogen hebben mogen aanschouwen - maar deed ook de projectleiding. De verkiezing wordt georganiseerd door VoetbalZaken en BNR SportZaken.
spacer
Nieuw: PEC Zwolle
Nieuw: PEC Zwolle
Met een historie van ruim 100 jaar is PEC Zwolle niet meer weg te denken uit het Nederlands betaald voetbal. Als populaire voetbalclub is PEC Zwolle als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Qua achterland en organisatie hebben wij de potentie om structureel op het hoogste betaald voetbal niveau te spelen. We willen dit doen met een team waar onze supporters zich goed mee kunnen identificeren.

PEC Zwolle staat symbool voor de regionale ambities. Wij bieden onze fans, sponsors en partners een groot netwerkplatform om hieraan mee te werken, vanuit het IJsseldelta stadion als sfeervolle en veilige ontmoetingsplaats. Wij nemen het initiatief om waardevolle maatschappelijke en economische projecten samen met anderen te realiseren en werken actief aan talentontwikkeling.
spacer
Open Deur Tour: Van den Berg Hair & Beauty
Open Deur Tour: Van den Berg Hair & Beauty
Donderdagmiddag 3 oktober openen Lucel en Femke van den Berg de deuren van hun fraaie kapsalon in Ruinerwold.

Na de ontvangst vertelt Lucel het verhaal van zijn succesvolle bedrijf dat vorig jaar tot de beste kapsalon van Drenthe werd uitgeroepen. Behalve luisteren kun je ook ervaren. Want er verschillende professionals aanwezig die adviezen geven op het gebied van haar- en huidverzorging. Speciaal voor de mannen is er een ambachtelijk scheerder, en je kunt de exclusieve fish spa behandeling van Van de Berg met Garra Rufa visjes ervaren.... We starten zoals gezegd om 17.00 uur met de ontvangst en eindigen met de borrel om 19.00 uur
spacer
Danny Olinga (McDonalds): wij stimuleren elkaar
Danny Olinga (McDonalds): wij stimuleren elkaar
Onlangs werd in 'De Ondernemer', een multimediaal platform voor ondernemers uit de regio Zwolle, aandacht besteed aan de fitnessgroep van de Businessclub.

‘Ruim twintig leden, waarvan acht fanatieke leden, van de Businessclub Meppel sporten tweemaal per week samen op woensdag van 21.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 9.30 uur. Na het sporten drinken we ook altijd nog even samen een kop koffie om bij te praten’ vertelt Danny Olinga franchisenemer McDonald’s Meppel/ Steenwijk.....
spacer
Noteer maar vast in je agenda: Kerstborrel op 19 december
Noteer maar vast in je agenda: Kerstborrel op 19 december
Het begint zo langzamerhand een mooie traditie te worden: de Businessclub Kerstborrel. We verklappen alvast dat de altijd goed bezochte borrel dit jaar op 19 december gehouden wordt. Gastheer dit jaar is Bakker Technisch Intallatiebureau. Net als vorig jaar kun je ook dit jaar weer meedoen aan de ludieke 'Businessclub Kerstquiz' waarvoor je de geschiedenis van de Businessclub goed moet kennen... Ga maar vast studeren, dan bereiden wij alvast de borrel voor!
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer