Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Op weg naar het nieuwe jaar
Beleef Vlaanderen tijdens de Ronde van Vlaanderen
Jouw nieuwjaarsgroet voor de BC
Tamek verhuisd
Nieuw: Bouw- en Aannemingsbedrijf Kroes
Parallelbijeenkomst: quizen met Youri Mulder
Meppeler van het Jaar 2010
Nieuw: De Wheem
Open Deur Tour: 23 december Tamek en Lever
Bestuur BC tijdelijk met vijf personen
Businessclub en social media

Op weg naar het nieuwe jaar

De dagen worden korter, de avonden langer en de agenda van de Businessclub voller. Daarom vind je in deze uitgave van de digitale BIZNIZ weer volop nieuws over een flink aantal nieuwe, en soms zeer bijzondere bijeenkomsten. Daarbij vind je direct hieronder een primeur voor de Businessclub...

Tot slot stellen we je, zoals gebruikelijk, de nieuwe leden van de Businessclub voor.

Beleef Vlaanderen tijdens de Ronde van Vlaanderen

Zaterdag 2 en zondag 3 april gaan we met de Businessclub naar het Vlaamse land om daar live de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen mee te maken. Het uitgebreide programma biedt onder andere een verblijf in het luxe Ibis Opera hotel in Gent, een voorbeschouwing met een bekende ex-wielrenner, de start van de koers, een lunch op de bekende en beruchte doorkomstplaats De Oude Kwaremont en de finish.

Vanaf nu kun je je opgeven voor dit bijzondere evenement. De kosten bedragen €220,- per persoon. De Businessclub betaalt daarvan €100,- per persoon zodat jij slechts €120,- per persoon betaalt! Reserveer 2 en 3 april vast in je agenda!

Jouw nieuwjaarsgroet voor de BC

Ook dit jaar verzamelen wij weer alle nieuwjaarsgroeten van de BC'ers die we vervolgens naar alle leden sturen. Wil jij jouw collega-BC'ers een groet brengen voor het nieuwe jaar, ga dan naar onze website waar je een link vindt naar het formulier. Wij plaatsen jouw groet, jouw naam en bedrijfsnaam dan in de speciale kaart die we tussen kerst en Oud&Nieuw versturen.

Tamek verhuisd

Tamek Accountants & Belastingadviseurs is afgelopen zomer met haar vestiging Zwolle verhuisd naar de Eekwal 31. Voorheen zaten de Tamekkers nog aan de Willemskade, maar het prachtige pand aan de Eekwal past beter bij de ambities die het kantoor heeft. Zo wil Tamek onder andere gestaag groeien naar een personeelsbestand van zo'n twintig medewerkers. Momenteel zijn dat er elf. Vanuit Zwolle worden ook de controleplichtige cliënten bediend. Voorheen gebeurde dit nog in Lelystad.

Eric Grotens, kantoorleider in Zwolle, nodigt je van harte uit om het prachtige kantoor onder het genot van een kop koffie eens te komen bekijken.

Nieuw: Bouw- en Aannemingsbedrijf Kroes

Bouw- en Aannemingsbedrijf Kroes uit Nijeveen is onlangs lid geworden van de Businessclub. Het Nijeveense bedrijf van eigenaar Jan Harm Kroes timmert de laatste jaren ambitieus aan de weg en mocht onder andere de gehele verbouw van het nieuwe kantoor van Rabobank Meppel - Steenwijkerland voor haar rekening nemen.

Bouw,- en aannemingsbedrijf Kroes Nijeveen realiseert met vakkundige en enthousiaste medewerkers diverse projecten in de bouw,- en utiliteitsbouw.

De projecten worden in opdracht van bedrijven, overheden en particulieren uitgevoerd, waarbij het werkgebied zich hoofdzakelijk concentreert op de provincies Drenthe en Overijssel.

Parallelbijeenkomst: quizen met Youri Mulder

Donderdagavond 10 februari is het weer zover: het jaarlijkse Sportgala van de Meppeler Courant houdt haar 25e editie. Traditiegetrouw zit de Businessclub boven in de Engelenbak te luisteren naar een bekende persoonlijkheid uit de Nederlandse sportwereld.

Dit jaar komen we met een nieuw format. Want behalve aandachtig luisteren, gaan we deze keer ook actief meedoen. Onze gast Youri Mulder- behoeft Mulder jr. nog een introductie? - licht de vragen toe die journalist Eddy van der Ley (o.a. Algemeen Dagblad) aan ons stelt. De vragen worden begeleid door beelden zodat de avond een groot interactief en informatief karakter kent.
Het belooft weer een gezellige bijeenkomst te worden, dus geef je snel op!

Meppeler van het Jaar 2010

De vijfde Oudejaarsbijeenkomst wordt dit jaar op donderdagavond 30 december gehouden. Dit jaar houden we deze feestelijke afsluiting van het jaar in de hal van het Stadskantoor waar onlangs ook het zeer succesvolle Ondernemersgala van de gemeente Meppel gehouden werd. De propositie Ondernemershuis van Meppel, hebben wij aangegrepen om de gemeente te vragen de jaarafsluiting op stijlvolle wijze in dit huis te mogen organiseren. Burgemeester Jan Westmaas reageerde vrijwel meteen op enthousiaste wijze en met gepaste trots op dit voorstel.

Zoals gebruikelijk staat de avond ook in het teken van de verkiezing van de Meppeler van het Jaar. Wie wordt, of worden, de opvolger(s)van de Stichting Mont Ventoux? De deskundige jury, onder voorzitterschap van de winnaar van vorig jaar, heeft inmiddels de kandidaten geselecteerd. Op www.meppelervanhetjaar.nl kun jij stemmen op jouw favoriet.

De Oudejaarsbijeenkomst start om 20.00 uur en je wordt deze avond op informele wijze vermaakt door muziek en magie. Aanmelden kan in onze agenda.

Nieuw: De Wheem

Sinds enige tijd is het markante Wheem gebouw aan het gelijknamige plein weer bezet. Roel Popma en zijn partner Saskia Hoogenbosch zijn er De Wheem gestart. In een sfeervolle ambiance kunnen bezoekers in Grand Café De Wheem genieten van een lekker kop koffie, een goed glas wijn of een met liefde bereidde maaltijd. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij wijnwinkel De Kasteelhoeve. Dames- en kinderschoenen volgens de laatste mode worden verkocht in Shoebox. Ook voor damesmode kan men bij Shoebox terecht. Kortom, De Wheem is er voor de consument met een verfijnde smaak. En dat blijkt ook uit de wijnproeverijen die regelmatig georganiseerd worden.

Open Deur Tour: 23 december Tamek en Lever

Donderdag 23 december sluiten we het eerste Open Deur Tour seizoen op bijzondere wijze af. We zijn die middag te gast bij Tamek Accountants en Belastingadviseurs die samen met Lever Netwerk Notarissen de deuren openen. Behalve een presentatie die de thema's Werken, Pensioenen en Overlijden behandelt, gaan we ook kerstborrelen. Daarbij beloven we je, dat je niet met legen handen naar huis zult gaan...

Opgeven kan in de agenda!

Bestuur BC tijdelijk met vijf personen

Het bestuur van de Businessclub bestaat normaal gesproken uit zes personen. Sinds enige tijd moeten wij echter Wilma van den Berg missen, die door een vervelend ongeluk een poosje uitgeschakeld is. Wilma werkt hard aan haar verdere herstel en wij hopen haar snel weer in ons midden te hebben. Vanaf deze plaats groeten wij Wilma hartelijk en wensen haar veel voorspoed toe!

Businessclub en social media

Ook de Businessclub profileert zich via de verschillende social mediasites zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Heb jij een account op dergelijke pagina's en bericht jij jouw omgeving over jouw dagelijkse activiteiten? Help ons dan mee met het promoten van de Businessclub. Je kunt nieuwsberichten, die op de homepagina staan, nu doorlinken naar jouw pagina's. Onderin ieder bericht vind je zogenaamde AddThis logootjes waarmee je het betreffende bericht kunt doorplaatsen.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief