Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Het bestuur van de Businessclub kijkt reikhalzend uit naar het voorjaar. Niet omdat we per se zo dol zijn op bloemetjes, maar omdat we uitkijken naar een aantal waardevolle netwerkevents. In deze BIZNIZ lichten we er alvast ťťntje uit: Duurzaam Rondje Drenthe. Maar we stellen je ook voor aan een viertal nieuwe leden die ons netwerk meer waarde geven. Het zijn dus niet alleen de bloemetjes die in het voorjaar bloeien. Ook de Businessclub bloeit!
 
spacer
 
Wil jij een Open Deur Tour? Wij regelen het
Wil jij een Open Deur Tour? Wij regelen het
De Open Deur Tour is een populair concept van de Businessclub dat zijn waarde al meermaals bewezen heeft. Wil jij ook eens maximaal 20 ondernemers ontvangen bij jou in het bedrijf? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak.

De Open Deur Tour bied je de kans om jouw bedrijf kort en krachtig te presenteren aan select groepje ondernemers. Het maximum aantal deelnemers zorgt ervoor dat enkel de echt geÔnteresseerden deelnemen. Dit geeft het concept extra waarde.

Je hoeft eigenlijk niet veel te doen om een Open Deur Tour te houden, behalve je deuren openzetten. Wij organiseren het verder voor je. Dus ook de catering.
spacer
Nieuw: KFFA Fiscaal en Financieel Advies
Nieuw: KFFA Fiscaal en Financieel Advies
Christiaan Kodde is geen onbekende van de Businessclub. We zagen hem in zijn periode bij De Jong & Laan al regelmatig in ons netwerk. Nu zien we hem weer, maar ditmaal als zelfstandig ondernemer.
KFFA is een onderneming die zich bezighoudt met fiscale en financiŽle dienstverlening van A tot Z. Je kunt bij KFFA terecht als ondernemer en als particulier. KFFA verzorgt voor fiscale adviezen, fiscale aangiften en ze boeken jouw administratie en stellen de jaarrekening voor je op. Ook de loonadministratie kan gedaan worden.
spacer
EnquÍte helpt om netwerk te versterken
EnquÍte helpt om netwerk te versterken
De Businessclub streeft altijd naar een hoogwaardig netwerk, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Wij vragen daarom op onregelmatige basis aan onze leden om mee te werken aan een ledenonderzoek. De dertien vragen - die slechts weinig tijd vergen bij het beantwoorden - verschaffen het bestuur veel bruikbare informatie over het gedrag en wensen van de aangesloten leden. De uitkomsten van het onderzoek worden in een volgende BIZNIZ gepubliceerd.
spacer
Nieuw: AJP AssurantiŽn
Nieuw: AJP AssurantiŽn
Nog een paar oude bekenden die de waarde van ons netwerk (h)erkennen: Berry Grit en John Post. Zij zijn gestart met AJP AssurantiŽn.

AJP AssurantiŽn BV hecht veel waarde aan een open relatie waarbij de zaken voor alle partijen helder en duidelijk zijn. Maatwerk en service zijn leidend. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verzekeringen. Van het beoordelen van het risico, naar een advies, tot een polis en een eventuele schadeafwikkeling;
spacer
Win een ballonvaart met het Rondje Drenthe
Win een ballonvaart met het Rondje Drenthe
De voorbereidingen op het Duurzaam Rondje Drenthe, dat we op 24 april houden, zijn in volle gang. Binnenkort maken we het programma bekend maar we willen alvast verklappen dat het winnende team een ballonvaart boven Drenthe gaat maken.

Het Duurzaam Rondje Drenthe is een toertocht met energiezuinige auto's door een deel van Drenthe. Er worden teams samengesteld van maximaal vier personen die per auto - beschikbaar gesteld door Toyota Van der Linde - een puzzeltocht rijden waarbij ze een tiental locaties of bedrijven bezoeken die het thema duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast moeten er opdrachten gemaakt worden en moeten foto's het bezoek bewijzen..... Het team dat het Duurzaam Rondje in het minst aantal kilometers heeft voltooid en daarbij de meeste vragen goed beantwoordt heeft wint, en gaat de lucht in met een luchtballon van Toyota. Binnenkort opent de agenda voor inschrijving.
spacer
Arno Kortekaas viert feestje
Arno Kortekaas viert feestje
Businessclub-lid Arno Kortekaas, eigenaar van Kortekaas Interieurs in Meppel, viert deze maand het twintigjarig bestaan van zijn bedrijf. Dat is echter niet het enige jubileum dat hij viert...

Hij is een bekende verschijning in Horeca en de Chinese wereld. Ontwerpt, bouwt en richt zogenaamde wereldrestaurants in en doet inmiddels zaken met de kinderen van zijn eerste klanten. Naast Chinese restaurants, is Kortekaas Interieurs ook partner van Landal en Ďdoetí hij de inrichting van sportscholen, wellnesszaken, restaurants, cafetariaís, brasserieŽn en zelfs cruiseschepen in heel nederland en daar buiten. Zo genieten gasten aan boord van de Hollandica en de Bretanica dagelijks van de prachtige bar die door het Meppeler bedrijf is ontwerpen. ĎMooi vind ik datí, zegt Kortekaas. ĎDat wij iets maken waar mensen zich prettig in voelen, in kunnen ontspannen en recreŽren.í
spacer
Meppel App van Marco Heetla
Meppel App van Marco Heetla
BC'er Marco Heetla is gestart met de Meppel App. Dit is een uniek platform waarop heel Meppel zich kan presenteren. Niet alleen winkels en horeca, maar ook bedrijven, verenigingen, onderwijs, politiek en gemeente.

Het unieke van de Meppel app is dat deze niet alleen handige informatie bevat, maar ook dynamiek en interactie biedt. De Meppel app vult zichzelf met actuele berichten van Twitter waarin nieuws, wetenswaardigheden, meningen en aankondigingen worden gecommuniceerd van bijna 400 instellingen en bedrijven. Daarnaast kunnen ondernemers en instellingen zelf via een smartphone aanbiedingen, acties of agendapunten in de app plaatsen. (Bron: krant voor Meppel)
spacer
Agenda: Als je niet leeft kun je ook niet scoren
Agenda: Als je niet leeft kun je ook niet scoren
De Businessclub heeft samen met Wybrich Kaastra van schouwburg Ogterop de voorstelling 'Als je niet leeft kun je ook niet scoren' geselecteerd uit het enorme aanbod dat het programma van Ogterop biedt.

Zaterdagavond 8 maart ben je, eventueel met je partner of een zakelijke relatie, van harte welkom om deze voorstelling bij te wonen. Ontvangst met koffie is om 19.30 uur. De voorstelling start om 20.15 uur en na afloop drinken we nog een drankje.

Speciaal voor acteur Cees Geel en cabaretier Eric van Sauers schreef Raoul Heertje een humoristische, onroerende en herkenbare tekst over mannenvriendschap. Het duo, dat voor t eerst sinds de toneelschool weer samen op het toneel staat, wordt geregisseerd door Ruut Weissman.

Heertje neemt je mee langs mooie voetbalanecdotes en grappige verhalen, maar vertelt vooral het verhaal van twee mannen die hun diepste geheimen en verlangens met elkaar delen.
spacer
Nieuw: HoezoVerzuim
Nieuw: HoezoVerzuim
Namens HoezeVerzuim verwelkomen we Jolanda Roukema Los in ons netwerk.

HoezoVerzuim helpt ondernemers met personeel om de (financiŽle) consequenties van verzuim onder controle te krijgen. Daarmee beheers je als ondernemer de verzuimschade, waardoor je niet voor financieel negatieve verrassingen komt te staan. Specialismen van HoezoVerzuim: Wetgeving, Verzuimregie en Kostenbeheersing.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer