Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Alles is nieuw: bijeenkomsten en leden
19 augustus 2010: Sail In Amsterdam
Ron Jans gast bij Parallelbijeenkomst
Wie wordt Meppeler van het Jaar?
De mooiste attracties haal je in Meppel
Lijsttrekkers gaan de strijd met elkaar aan
Op Maat gesneden
BC zet de deuren open in 2010
Oude bekende keert terug op het nest
Stichting Donderdag Meppeldag ziet de kracht van het netwerk
SuPèR-Air Klimaattechniek zorgt voor behaaglijke omgeving

Alles is nieuw: bijeenkomsten en leden

We staan bijna op de drempel en aan de andere kant ligt 2010. Een jaar dat, zoals het zich nu laat zien, in het teken gaat staan van herstel. De economische crisis heeft ook Meppel hard geraakt, maar desondanks is de Businessclub weer groter geworden. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat onze bijeenkomsten in 2010 minsten net zo goed zijn als het (bijna) afgelopen jaar. In deze nieuwsbrief kondigen we een aantal van die bijeenkomsten aan en maken we ook kennis met een aantal nieuwe leden. Veel leesplezier en tot ziens bij de Oudejaarsbijeenkomst op 22 december.

19 augustus 2010: Sail In Amsterdam

Je hebt het al kunnen lezen in de brief je hebt gekregen, maar we brengen het nog eens onder je aandacht: de intocht van de Tall Ships op donderdag 19 augustus 2010. Samen met ICC Parkmanagement gaan we die dag de indrukwekkende intocht van dichtbij meemaken. Vanaf het terras van de Jan Plezier, die we dan exclusief tot onze beschikking hebben, hebben we een uitstekend uitzicht op de vele schepen die via IJmuiden naar Amsterdam koersen. Aan boord gebruiken we een lunch die is samengesteld door sterrenkok Ron Blaauw. Na terugkomst in het westelijk havengebied van Amsterdam krijgen we nog de kans om enkele uurtjes langs de kades te wandelen en zo de inmiddels aangemeerde schepen van nog dichterbij te bekijken. Meer informatie over deze bijzondere bijeenkomst vind je natuurlijk op onze site.

Ron Jans gast bij Parallelbijeenkomst

In de lange, rijke traditie van de Parellelbijeenkomst kunnen we weer een illustere naam bijschrijven: Ron Jans. De sympathieke trainer van FC Groningen laat zich donderdagavond 21 januari het hemd van het lijf vragen door journalist en voetbalcommentator Koert Westerman. Het wordt in de Engelenbak van Schouwburg Ogterop ongetwijfeld weer een gedenkwaardige avond. Net als vorig jaar, en het jaar ervoor, het jaar daarvoor enzovoort....

Wie wordt Meppeler van het Jaar?

22 December weten we welke Meppeler zich in het rijtje Nico Sieffers, De Dikdakkers, de mensenredders Mark Kalter en Roland Berfelo, en Jaap de Boer gaat scharen. Kandidaten zijn Josje Huisman van K3, Willem en Folkert Hummel van Husto Transport, Gino en Carlo Spijkerman van Interstage (zie foto), Peter Klerk namens Go for Mont Ventoux en de Meppeler band I Kissed Charles. Stemmen kunnen uitgebracht worden op www.meppelervanhetjaar.nl.
Volg onze site of de berichtgeving in de Meppeler Courant voor nieuws over de verkiezing.

De mooiste attracties haal je in Meppel

Attractie Verhuur Meppel is zo’n 6 jaar geleden begonnen in Meppel en daar nog steeds gevestigd. Daarnaast heeft eigenaar Sander Reinink ook vestigingen in Hoogeveen,Lelystad en Emmen.
Door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en grensverleggend bezig te zijn, loopt AVM voorop in de verhuur van attracties en de organisatie van jouw feest of evenement.
Het organiseren van (complete) evenementen is een van de specialiteiten van AVM. Zij realiseren de complete verzorging van bijvoorbeeld winkels en winkelcentra, woonboulevards, promotionele activiteiten, sportieve evenementen, kinderactiviteiten, (thema)feesten, bedrijfsopeningen, decoratie, belichting, muziek en entertainment.

AVM biedt ook mooie oplossingen wanneer je zelf een evenement gaat organiseren en alleen maar materialen nodig bent. Ook in dit segment heeft AVM de beschikking over een groot arsenaal aan verhuurartikelen.

Lijsttrekkers gaan de strijd met elkaar aan

De Businessclub is vernieuwend en daarin past ook het Lijsttrekkersdebat op woensdagavond 17 februari.
In de Aula van Stad & Esch aan het Zuideinde gaan de lijsttrekkers van de politieke partijen in Meppel met elkaar in debat over thema's als werkgelegenheid en economische ontwikkeling van Meppel.

Dit debat wordt voor 't eerst georganiseerd en wordt ook breed gedragen door het Meppeler bedrijfsleven. Want niet alleen de BC tekent voor de organisatie, ook ICC Parkmanagement, de Meppeler Handelsvereniging en Handelsvereniging Nijeveen doen mee.

Op Maat gesneden

Met 50 medewerkers is Maat Adviseurs een van de grotere volledig onafhankelijke adviesbedrijven in Nederland op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, beleggen en sparen.

Maat Adviseurs behartigt de belangen van duizenden particulieren en ondernemers. Maat Adviseurs behartigt belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint al vóór het aangaan van de verzekering. Maat Adviseurs onderzoekt dan welke financiële instelling het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt de taak van Maat Adviseurs nog niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigt Maat Adviseurs de belangen van haar klanten.
Sjoerd de Brie is namens Maat Adviseurs contactpersoon bij de Businessclub

BC zet de deuren open in 2010

De Businessclub komt met een nieuw format: de Open Deur Tour. In 2010, te beginnen in januari, kun jij jouw deuren letterlijk open zetten voor de BC. Je krijgt dan maximaal twintig BC'ers over de vloer die van jou een rondleiding krijgen en/of een presentatie.
De organisatie van deze kleinschalige bijeenkomsten ligt volledig in handen van de BC. Het enige dat jij hoeft te doen is slechts de deuren open zetten.

Je ontvangt binnenkort een brief van ons met uitgebreide informatie over de Open Deur Tour. Daarin lees je ook hoe jij je kunt aanmelden als bedrijf dat de deuren opent voor de BC.

Oude bekende keert terug op het nest

In één van de karakteristieke molens van Meppel huist al sinds jaar en dag Mill.Art de Communicatiemolen. Het bedrijf van Rob Reinink geniet al jaren grote bekendheid in de regio en dat heeft niet alleen met de vestigingslocatie te maken. Ook het veelzijdige werk van Mill.Art heeft het reclamebureau een goede reputatie opgeleverd.
Als professioneel reclamebureau is Mill.Art uitstekend op de hoogte van de vele communicatiekanalen en -mogelijkheden. Aan het team van Rob Reinink de taak om voor iedere boodschap of product de juiste weg te kiezen.
Mill.Art staat voor korte lijnen, volledige inzet, creativiteit en flexibiliteit.

Stichting Donderdag Meppeldag ziet de kracht van het netwerk

De jubilerende Stichting Donderdag Meppeldag, dit jaar werd het 50-jarig jubileum gevierd, heeft zich als eerste evenementenorganisatie uit Meppel aangesloten bij de Businessclub. Komende zomer zijn de Meppeldagen op 15, 22, en 29 juli en op 5, 12 en 19 augustus. De thema's zijn respectievelijk Typisch Drenthe, Hollywood in Meppel, Internationale Dag - Duitsland, Straattheater, Amsterdamse dag en Dag van de Lach.
Bestuurslid Edwin Knol vertegenwoordigt Stichting Donderdag Meppeldag bij de Businessclub.

SuPèR-Air Klimaattechniek zorgt voor behaaglijke omgeving

Jack Supèr kan niet alleen heel erg goed dansen, de geboren Meppeler danst op Europees - en Wereld niveau, hij is ook nog een ambitieuze ondernemer. Jack is in de wijde regio de gesprekspartner voor advies, ontwerp, installatie en beheer van airconditioning en klimaatbeheersing installaties. Supèr realisert uiteenlopende krachtige installaties voor projecten in de utiliteit, retail sector, sportcomplexen, onderwijs- en zorginstellingen.
Daarnaast is SuPèR-Air Klimaattechniek gespecialiseerd in duurzame klimaatoplossingen, een must in deze tijd.

Behalve advies en installatie beheert Jack ook bestaande technische installaties waardoor de zorg voor optimaal comfortgemak is gegarandeerd. En wil je op bestaande technische installaties eens een een energiescan laten toepassen, dan kan SuPèR-Air Klimaattechniek dat ook nog.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief