Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De BC zit deze zomer niet stil. Maar liefst 22 activiteiten in het nieuwe seizoen.

Waar de meeste BC-ers genieten van een welverdiende vakantie is het BC-bestuur al volop bezig met de invulling van het nieuwe BC-seizoen. We hebben weer een volle agenda met 22 mooie evenementen. Op de BC-site vind je bij save-the-date de eerste 9 activiteiten van dit seizoen. BC-Cooking, BC-learning en BC-cafe zijn terugkerende bekenden in het nieuwe seizoen. Ook de prinsjesdagborrel is weer van de partij met een hele interessante spreker die met zijn kritische en cynische overtuiging menig mens het slimste af is.† Kortom, weer een vol programma!

 
spacer
 
Poll - geef je mening over BC-learning
Poll - geef je mening over BC-learning

BC-learning heeft vorig jaar leerzame onderwerpen gehad en dat willen we voor het nieuwe seizoen ook. Heb jij ideeŽn en tips? Daarvoor vragen we je mening en hulp. Op bcmeppel.nl vind je een poll met een voorkeuze van onderwerpen maar waar je ook je eigen ideeŽn kwijt kunt.


spacer
Eva Wagterveld vervangt Ronald Breedveld
Eva Wagterveld vervangt Ronald Breedveld

Het nieuwe seizoen staat ook in teken van vernieuwing binnen het bestuur. Je hebt gelezen dat Danny Pol voor een nieuwe uitdaging heeft gekozen maar daarnaast heeft ook Ronald Breedveld besloten zijn bestuurstaken na 7 jaar te beŽindigen. We zijn Ronald zeer dankbaar voor zijn jarenlange scherpe financiŽle visie en gedegen administratie en wensen hem alle succes in zijn nieuwe functie. We zijn blij dat Eva Wagterveld, eigenaar bij Bos+Wagterveld, de taken van Ronald overneemt. Eva is een welkome aanvulling binnen het bestuur en is een jonge en enthousiaste ondernemer met een verfrissende ideeŽn voor de BC.†

 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer