Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Als het aantal zonuren van deze zomer de opmaat is naar een even zonnig herstel van onze economie, dan kunnen we ons nog meer verheugen op een prachtig BC-seizoen. Aan het bestuur zal het niet liggen want dat heeft een schitterend programma samengesteld met veel variatie. Aan jou om daar optimaal gebruik van te maken. Wij wensen je dan ook heel veel netwerksucces en deel jouw succes met ons.
 
spacer
 
Nieuw bankrekeningnummer Businessclub
Nieuw bankrekeningnummer Businessclub
Je hebt deze week de factuur ontvangen voor jouw bijdrage aan het komende Businessclub seizoen. De oplettende lezer heeft daarbij opgemerkt dat ons rekeningnummer is gewijzigd. Wij hebben deze zomer de transitie naar een andere bank gemaakt omdat onze 'huisbank' vorig jaar besloten had ons te verlaten. En zoals het een goed netwerk betaamt, ga je vervolgens naar een van je andere leveranciers. Check jouw nota en zie daar ons nieuwe rekeningnummer.
spacer
Agenda: Netwerk Connectevent
Agenda: Netwerk Connectevent
Donderdagmiddag 29 augustus openen wij het seizoen 2013-2014 met een groots netwerk connectevent dat wij samen met PEC Zwolle houden. Doelstelling is om ons netwerk uit te breiden richting Zwolle, dat zich mag kronen tot de economisch sterkst groeiende regio van Nederland. Tijdens het netwerk connectevent heeft PEC Zwolle Zwolse ondernemers uitgenodigd. Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Ontvangst Businessclub PEC Zwolle
14.30 uur Welkom
14.35 uur Spreker Arjan Jansen (directeur Projecten PEC Zwolle)
14.55 uur Ton Dohle, wethouder gemeente Meppel
15.10 uur Spreker Jan Nabers (Hoofd afd. Ruimte & Economie gemeente Zwolle)
15.25 uur Spreker Marius Woldberg (directeur Kennispoort Zwolle)
15.40 uur Vertrek PEC Zwolle bus naar Zwolse binnenstad
16.00 uur Start stadswandeling olv Zwollenaren
17.00 uur Retour naar Stadion
17.30 uur Netwerkborrel Business Lounge
18.30 uur Einde programma met sluiting

(Programma en tijden onder voorbehoud)
spacer
Nieuw: @7t9
Nieuw: @7t9
Met @7t9 hebben we niet alleen het BC-lid met de meest bijzondere bedrijfsnaam, we treffen daarmee ook een bekend gezicht. Gert Jan Holterman is voor velen al een bekend gezicht. @7T9 is specialist in werven, selecteren en detacheren. @7T9 richt zich op kandidaten op HBO en Academisch niveau voor management, sales en marketing functies en opdrachten voor de zakelijke dienstverlening.
spacer
Jouw mobiele telefoonnummer zichtbaar op site
Jouw mobiele telefoonnummer zichtbaar op site
Het secretariaat krijgt vaker de vraag van individuele leden of hun 06-nummer zichtbaar gemaakt kan worden voor bezoekers van onze site. In de netwerkende samenleving is bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde, dus we kunnen ons voorstellen dat de wens om het mobiele nummer zichtbaar te maken bij meer leden leeft. Dus, wil jij ook jouw nummer zichtbaar hebben; laat het ons weten dan regelen we dat!
spacer
Agenda: Prinsjesdagontbijt
Agenda: Prinsjesdagontbijt
Woensdag 18 september start om 07.00 uur het vijfde Prinsjesdagontbijt dat we samen met Tamek en Rabo Meppel - Steenwijkerland hebben georganiseerd. In het bestuurscentrum van de Rabo op Blankenstein ontvangen we als speciale gast Sywert van Lienden die zijn visie op de Miljoenennota gaat geven.

Programma:
07.00 - 08.00 uur Ontvangst & ontbijt
08.00 - 08.10 uur Welkomstwoord
08.10 - 08.40 uur Sywert van Lienden
08.40 - 09.30 uur Discussie met alle aanwezigen
09.30 - 10.00 uur Napraten
spacer
Netwerken? Enkele tips
Netwerken? Enkele tips
Wie de kunst van effectief netwerken verstaat heeft daarmee de kortste route naar meer omzet gevonden. Nu is netwerken niet direct een kunstje dat je 1, 2, 3 onder de knie hebt maar met deze tips kom je al een heel eind.

1) Weet wie er komen op een netwerkbijeenkomst
2) Ga netwerken met een plan. Bedenk wie je wilt spreken en waarom
3) Draag kleding waarin jij je prettig voelt
4) Stel vragen. Begin iedere vraag met 'waarom'
5) Vind bijvoorbeeld uit wat de gemeenschappelijke deler is tussen jou en iemand anders
6) Start een gesprek niet met een visitekaartje maar eindig er mee.
spacer
Nieuw: PEC Zwolle
Nieuw: PEC Zwolle
Met een historie van ruim 100 jaar is PEC Zwolle niet meer weg te denken uit het Nederlands betaald voetbal. Als populaire voetbalclub is PEC Zwolle als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. PEC Zwolle staat symbool voor de regionale ambities. Wij bieden onze fans, sponsors en partners een groot netwerkplatform om hieraan mee te werken, vanuit het IJsseldelta stadion als sfeervolle en veilige ontmoetingsplaats. Eilt Staal is namens PEC Zwolle contactpersoon.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer