Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Over de zomerse drempel
De Businessclub gaat, als de weergoden hun best doen, een paar weken in de zon liggen. Daarna trappen we het gas weer hard in met een aantal zeer aansprekende evenementen in september. In deze BIZNIZZ lees je daar meer over.

Daarnaast stellen we je weer voor aan nieuwe leden en roepen we je op jouw stem uit te brengen.

Het bestuur wenst je een fijne vakantie en ziet je over enkele weken graag bij een van de vele evenementen!
 
spacer
 
Agenda: Eat 'n Peek
Agenda: Eat 'n Peek
In 2008 en 2010 hebben we het stalen ros al eens beklommen en op donderdag 20 september doen we het weer: Eat 'n Peek. Je bezoekt op de fiets vier Meppeler bedrijven en ter plekke eet je een deel van een culinair 4-gangen diner.
We ontvangen de deelnemers vanaf 16.30 uur met het aperitief in Herberg 't Plein. Om 17.30 uur stappen we op de fiets en zetten we koers naar Mill Art voor het het voorgerecht en een bedrijfspresentatie.
Om 18.45 uur gaan we naar Balink Glas waar we het tussengerecht geserveerd krijgen en luisteren we ook daar naar een leuke presentatie over dit bedrijf.
Het hoofdgerecht krijgen we om 19.45 uur bij Bouwbedrijf Eikenaar opgediend en luisteren we aandachtig naar de presentatie over dit oer-Meppeler bedrijf. Het nagerecht gebruiken we omstreeks 21.00 uur in een zeer sportieve omgeving: Medisport.
We sluiten af met koffie en heerlijke bonbons en een borreltje en dat doen we waar we begonnen zijn: Herberg 't Plein. Het zal dan inmiddels omstreeks 22.00 uur zijn.
Eigen bijdrage: €30,= p.p. Afmelden maximaal 48 uur tevoren.
spacer
Nieuw: Van den Berg Hair en Beauty
Nieuw: Van den Berg Hair en Beauty
Nieuwste loot aan de Businessclubboom komt uit Ruinerwold en heet Kapsalon Van den Berg hair & beauty. De moderne kapsalon in Ruinerwold moet, zo meldt de zeer mooie website, voor iedereen verrassend, ontspannend en toegankelijk zijn. Leuk om te weten: bij Van den Berg werkt men weliswaar op afspraak, maar heren BC'ers, je op dinsdag woensdag en donderdag ook zonder afspraak binnen komen 'vallen'.
spacer
Open Deur Tour: Melody Marketing
Open Deur Tour: Melody Marketing
De eerste Open Deur Tour na de zomer wordt op 27 september vanaf 17.00 uur in Herberg 't Plein gehouden door drs. Kirsten Kirchner van Melody Marketing. Kirsten gaat je na de ontvangst een miniworkshop geven.

De mini MasterClass ‘In 7 stappen naar meer en beter betalende klanten’ is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende ondernemers (zoals adviseurs, trainers, coaches, webdesigners, juristen, advocaten, journalisten, accountants, artiesten en andere freelancers en zelfstandige professionals) die meer en beter betalende klanten willen. Dat is ook de groep ondernemers voor wie het marketingmodel dat Kirsten bespreekt het beste toepasbaar is. Kirsten weet 100% zeker dat iedere ondernemer iets van deze mini MasterClass zal opsteken. Uiteraard zijn alle belangstellenden welkom!
spacer
Nieuw: Van der Linde Meppel
Nieuw: Van der Linde Meppel
Van der Linde Meppel is gevestigd op Blankenstein en is exclusief Toyota dealer. Daarnaast voert Van der Linde een heel arsenaal occasions op van verschillende merken. Voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel ben je bij contact Marc Jan van der Linden aan het juiste adres. Extra service: je kunt jouw wensen t.b.v. een afspraak online doorgeven!
spacer
Wie wordt een jaar gratis lid?
Wie wordt een jaar gratis lid?
Het bestuur van Businessclub Meppel heeft drie kandidaten gekozen en stelt deze aan de leden voor.

Stichting Engelgaarde is een goede bekende van ons. Al sinds jaar en dag organiseert deze stichting, die het beheer van natuur- en recreatiegebied Engelgaarde voor zijn rekening neemt, de bekende Haringparty. Met dit festijn zamelt de Stichting, die voorgezeten wordt door Mas Boom, gelden in waarmee de (hoge) kosten van het beheer gedragen worden.

Stichting Vrienden Hospice Eesinge Meppel houdt zich bezig met de voorlichting over het hospice en daaraan gekoppeld het verwerven van de benodigde financiële middelen om zowel op korte als langere termijn het bestaan en functioneren van het hospice zeker te stellen.

Stichting Voedselbanken Zuidwest Drenthe wil de gevolgen van armoede in deze regio helpen bestrijden. Wij gaan verspilling van voedsel tegen door dit in te zamelen en gratis te verstrekken aan mensen die onder de armoedegrens leven. De voedselbank kan dit doen door levensmiddelen in te zamelen bij producenten, distributeurs en lokale leveranciers. Daarnaast worden ook giften en opbrengsten uit sponsoracties omgezet in levensmiddelen.
spacer
Nieuw: Tapilux
Nieuw: Tapilux
Nieuw is in dit geval een nieuw jasje want goede bekende Willem Greven heeft 'zijn' Tapilux aan de Groenmarkt overgedragen aan Klaas Vedder en die zet het lidmaatschap van dit bekende Meppeler bedrijf voort. Vanaf de oprichting zo'n veertig jaar gelden staat Tapilux woning- en projectinrichting garant voor de beste kwaliteit. In die periode heeft Tapilux zich ontwikkeld van een voorraad vloeren en gordijnen winkel tot een stijlvol en uitgebreide winkel met veel bekende merken en presentaties.
spacer
Je wordt gevonden via onze website
Je wordt gevonden via onze website
Uit de statistieken van het eerste half jaar is gebleken dat zoekmachines zoals Google, net als vorig jaar, veelvuldig naar onze site verwijzen wanneer jouw bedrijfsnaam ingetikt wordt als zoekopdracht. Ook wanneer jouw naam gezocht wordt, verwijst Google heel veel naar onze site. Zo blijkt uit de uitgebreide analyse dat sommige BC'ers soms tientallen keren via de website van de Businessclub gevonden zijn. Eén BC'er is zelfs meer dan 200 (!) keer via de site van de Businessclub gevonden....
Deze statistische gegevens bewijzen nog maar eens dat het ontzettend belangrijk is dat al jouw gegevens op onze site kloppen....
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer