Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De zomer is gestart en het weer lijkt tot nu toe aardig mee te werken aan mooi verloop ervan. Het biedt jou de kans om je wellicht tijdens een welverdiende vakantie de batterij op te laden voor een nieuw seizoen van de Businessclub.

Het bestuur is verheugd over het feit dat we het seizoen openen met een groots netwerkevenement dat we samen met PEC Zwolle organiseren. Doel is om de brug te slaan tussen de netwerken in Meppel en Zwolle. Daarnaast trachten we ook komend BC-jaar weer bruggen te slaan in ons eigen netwerk, want daar valt nog een hoop winst te behalen. Wij bieden je die bruggen aan in de vorm van 15 tot 20 netwerkevenementen per jaar. Wat je vervolgens op die brug doet is aan jezelf, maar het zou niet onverstandig zijn om daarop gericht naar meer omzet te sturen. Dan heeft jouw lidmaatschap nog meer waarde en wordt het netwerken wellicht meer dan een 'gezellige' bezigheid.

Het bestuur wenst je een zonnige zomer(vakantie) en hoopt je op 29 augustus in Zwolle te mogen begroeten.
 
spacer
 
Seizoensopening: Netwerk Connectevent Zwolle - Meppel
Seizoensopening: Netwerk Connectevent Zwolle - Meppel
Donderdagmiddag 29 augustus openen wij het seizoen 2013-2014 met een groots netwerk connectevent dat wij samen met PEC Zwolle houden. Doelstelling is om ons netwerk uit te breiden richting Zwolle, dat zich mag kronen tot de economisch sterkst groeiende regio van Nederland. Tijdens het netwerk connectevent heeft PEC Zwolle Zwolse ondernemers uitgenodigd. Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Ontvangst Business Lounge PEC Zwolle
14.30 uur Welkom
14.35 uur Spreker Arjan Jansen (directeur Projecten PEC Zwolle)
14.55 uur Spreker Jan Nabers (Hoofd afd. Ruimte & Economie gemeente Zwolle)
15.15 uur Spreker Marius Woldberg (directeur Kennispoort Zwolle)
15.40 uur Vertrek bus naar Zwolse binnenstad
16.00 uur Start stadswandeling met Zwolse ondernmers
17.00 uur Retour naar Hotel Lumen
17.30 uur Netwerkborrel
18.30 uur Einde programma met sluiting
spacer
Nieuwe aanmeldprocedure netwerkevenementen Businessclub
Nieuwe aanmeldprocedure netwerkevenementen Businessclub
Het bestuur van Businessclub Meppel heeft onlangs besloten om aanmeldvoorwaarden op te stellen. Dat betekent dat jij, voordat jouw aanmelding voor een netwerkevenement definitief is, eerst akkoord moet gaan met deze voorwaarden. De voorwaarden hebben tot doel de kwaliteit van het netwerk te versterken en te beschermen.

De voorwaarden zijn:
• Aanmelden is uitsluitend mogelijk door invullen volledige namen van deelnemer(s)
• Vul het juiste emailadres in zoals dat bij de Businessclub bekend is
• Kosteloos afmelden kan uitsluitend per e-mail tot maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement
• Businessclub Meppel behoudt zich het recht voor om het programma te wijzigen
• Aan het programma kunnen geen rechten ontleend worden
• Het is bij Businessclub Meppel toegestaan om uitgebreid te netwerken
spacer
Nieuw: Brummerij
Nieuw: Brummerij
Brummerij is een inspirerende locatie voor uw vergadering, training, teambuilding-, intervisie – of organisatieontwikkeling bijeenkomst. Brummerij is een oude Drentse boerderij welke met respect voor landschap in traditionele stijl is gerestaureerd en is voorzien van alle moderne comfort.

Wij beschikken over een centrale ingang voor 4 trainingsruimtes. Daarnaast hebben we een stijlvolle kamer voor 1 tot 6 personen. Iedere werkruimte heeft een eigen buffetruimte. Het is mogelijk de gehele locatie exclusief voor één opdrachtgever te gebruiken. Audio-visuele middelen, wireless internet, whiteboards en flap-overs zijn beschikbaar.

De prijzen voor vergaderen of trainen zijn vanaf € 22,95 per dagdeel p.p. Dit is incl. koffie/thee en lekkernijen, lunch of hapje en drankje.

Contactpersoon is Ben Brummer
spacer
Primeur: Sywert van Lienden gast Prinsjesdagontbijt
Primeur: Sywert van Lienden gast Prinsjesdagontbijt
Sywert van Lienden zal dit jaar te gast zijn als spreker bij het Prinsjesdagontbijt dat we traditioneel met Tamek Accountants en Belastingadviseurs en Rabobank Meppel - Steenwijkerland organiseren.

Sywert van Lienden (1990)is een politiek activist en lobbyist die met regelmaat bij De Wereld Draait Door aanschuift om zijn visie te geven op Haagse ontwikkelingen. In april 2012 presenteerde Van Lienden in het televisieprogramma Buitenhof de G500, een jongerenbeweging die de Nederlandse politiek van binnenuit probeert te hervormen. De G500 bestaat uit meer dan duizend leden, die allen lid zijn geworden van de politieke partijen VVD, CDA en PvdA. Van Lienden is ook columnist voor HP de Tijd en NRC.

Siewert gaat tijdens het Prinsjesdagontbijt op woensdagochtend 18 september, de dag na de presentatie van de Miljoenennota, in op de plannen van het kabinet.
spacer
Nieuw: DusDoen.nu
Nieuw: DusDoen.nu
Het team van Uitzendbureau DusDoen bezit jarenlange ervaring in meerdere bedrijfstakken en heeft een enorm netwerk dat we aanwenden voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Onze werknemers kunnen rekenen op een betrouwbare werkgever, die de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer serieus neemt. We dragen bij in de doorontwikkeling van de vaardigheden, kennis en houding, zodat de positie van de werknemer op de arbeidsmarkt verbeterd wordt. Scholing en persoonlijke begeleiding op de werkplek zijn de basis van onze dienstverlening.

Contactpersoon is Henk Veenema
spacer
Noteer maar vast in je agenda: zaterdag 8 maart
Noteer maar vast in je agenda: zaterdag 8 maart
Zaterdagavond 8 maart - oh wat klinkt dat nog ver weg - kun je met de Businessclub in Schouwburg Ogterop genieten van het toneelstuk 'Als je niet leeft kun je ook niet scoren'.

Raoul Heertje schreef een humoristische, ontroerende en herkenbare tekst over mannenvriendschap voor acteur Cees Geel en acteur/cabaretier Eric van Sauers. Raoul Heertje neemt het publiek in 'Als je niet leeft kun je ook niet scoren' mee langs mooie voetbalanekdotes en andere grappige voorvallen, maar vertelt vooral het verhaal van twee mannen die hun diepste geheimen en verlangens met elkaar delen.

Er wordt veel gelachen en er zijn momenten van ontroering en zo ontstaat een bijzonder en voor velen herkenbaar beeld van hoe mooi een mannenvriendschap kan zijn. Ruut Weissman (Acda & de Munnik, 'Hij gelooft in mij') regisseert het duo, dat voor het eerst sinds de toneelschool weer samen op het toneel staat.

Aanmelden is nu nog niet mogelijk.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer