Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Het twintigste seizoen van de Businessclub is gestart
In deze eerste BIZNIZ van het nieuwe seizoen kondigen we een aantal nieuwe afspraken aan die betrekking hebben op het aanmelden voor bijeenkomsten. Volgens het bestuur zijn deze afspraken nodig om iedereen een kans te geven aanwezig te kunnen zijn bij een evenement en om duidelijkheid te krijgen over wie er precies komen. Verder geven we in deze BIZNIZ een gouden tip over ons programma, en stellen we je een nieuw lid van onze club voor: USG Innotiv.
 
spacer
 
Een gouden tip
Een gouden tip
Na de succesvolle kick-off op 6 september van het jubileumseizoen met het Snorrend rondje Nijeveen volgde vier dagen later het derde Prinsengrachtconcert met het Metropole Orkest. Deze vliegende start vervolgen we aanstaande woensdag met oud-staatssecretaris Jack de Vries die tijdens het Meppeler PrinsjesdagOntbijt bij de Rabobank zijn licht laat schijnen op de Miljoenennota die vandaag is aangeboden aan het parlement. Na al het september'geweld' volgt in oktober het bezoek aan de Ford fabrieken in Genk. Die bijeenkomst zit helaas al vol zodat degenen die daar niet bij kunnen zijn het moeten doen met het verslag. Met het bezoek aan Genk sluiten we de eerste twee maanden van het seizoen af en maken we ons op voor de herfst. En ook dan zal onze agenda weer boeiende bijeenkomsten bevatten. Tot slot willen we je nog een (gouden) tip geven. Noteer dinsdagavond 28 februari 2012 alvast in je agenda.....
spacer
Nieuwe aanmeldprocedure
Nieuwe aanmeldprocedure
Het is ons de afgelopen maanden gebleken dat sommige bijeenkomsten op zoveel belangstelling konden rekenen dat de aanmeldingen overweldigend waren en een evenement binnen no-time vol zat. Voor ons al organisatie is het dat natuurlijk een groot compliment, maar voor degenen die achter het net vissen is het een grote teleurstelling. Daarom heeft het bestuur besloten dat we in het vervolg een nieuwe activiteit aankondigen en daarbij aangeven vanaf wanneer je je er voor kunt aanmelden. Zodoende heeft iedereen een kans om een evenement bij te kunnen wonen.
spacer
Wie neem jij mee?
Wie neem jij mee?
Er is ons gebleken dat veel BC'ers waarde hechten aan de deelnemerslijst die onder een agenda-item staat. Het geeft BC'ers inzicht wie ze kunnen tegenkomen tijdens een bijeenkomst. In het kader van effectief netwerken is zo'n namenlijst erg handig, en dat was ook de reden van het feit dat we ooit besloten deze lijst online te zetten. Het komt echter wel eens voor dat er in die lijst de naam 'Gast' voorkomt. Dat gaan we op verzoek van vele BC'ers veranderen. Vanaf nu dien je ook de naam van degene die met jou samen een bijeenkomst bezoek te vermelden. Als je nog niet weet wie je meeneemt naar een bijeenkomst, dan geef je alleen jezelf op. Heb je daarna iemand die meewil, en er is nog plaats beschikbaar, dan kun je een mail sturen naar het secretariaat dat er voor zorgt dat jouw 'gast' een naam Ún plaats krijgt.
spacer
Ingezonden mededeling: HuneFestival met Guus Meeuwis
Ingezonden mededeling: HuneFestival met Guus Meeuwis
Op 30 september en 1 oktober vindt het HuneFestival plaats in Ruinerwold. Guus Meeuwis is natuurlijk de grote headliner van de vrijdagavond (live met band), aangevuld door de bands Handsome Poets, MakeBelieve en het Ruinerwoldse Decode. Op zaterdagavond komt het Duitse Feuerengel naar Boerpad voor een spectaculaire Rammstein covershow, inclusief vuurwerk. De bands Present Danger (a tribute to Metallica) en Scrum maken deze rockavond compleet. Uiteraard kan een festival van deze omvang niet bestaan zonder bezoekers, maar helaas ook niet zonder donateurs. Wij proberen daarbij als organisatie nadrukkelijk om niet alleen ons zelf te bevoordelen, maar ook de sponsoren iets interessants te bieden. Daarbij hebben wij voor alle leden van de Businessclub Meppel een leuk aanbod! Iedere donateur van het HuneFestival ontvangt voor slechts EUR 300,00 een prachtig full-colour reclamedoek van 330 x 170 cm. Deze laten wij geheel volgens de wensen van de donateur bedrukken en geven wij een plaats op het evenemententerrein, zodat het voor de bezoekers goed zichtbaar hangt. Wij betalen het reclamedoek en nu komt het: Na afloop van het HuneFestival is het eigendom van de donateur voor eigen gebruik! Daarnaast krijgt iedere donateur natuurlijk vrijkaarten voor het evenement en een naamsvermelding op de HuneFestival website.
spacer
Heb je een vacature, laat het ons weten
Heb je een vacature, laat het ons weten
Zoals je weet biedt de website van de Businessclub vele mogelijkheden. Dit leidt ertoe dat dit medium goed bezocht wordt door bedrijven die aangesloten zijn bij de Businessclub. Dit netwerk kun jij optimaal inzetten bij jouw zoektocht naar die ene geschikte kandidaat voor een vacature. Meld ons jouw vacature en tegen een geringe vergoeding plaatsen wij de vacature op onze site en brengen hem onder de aandacht van de leden. Wil je meer informatie over de voorwaarden, neem dan contact op met bestuurslid Roel Nekeman. Zijn telefoonnummer vind je.......juist, op onze site!
spacer
Volg het laatste nieuws op onze site
Volg het laatste nieuws op onze site
Sinds kort biedt onze site ook de mogelijkheid om het laatste nieuws te volgen. Aan de rechterkant van onze homepagina vind je de belangrijkste headers uit verschillende media zoals Dagblad van het Noorden, Adformatie, Nu en Financieel Dagblad. Met deze minimale toevoeging aan onze website hopen we onze leden nog meer van dienst te zijn. Daarnaast is de kans groot, indien je de site dagelijks bezoekt, dat je geen aankondiging in onze agenda mist....
spacer
Nieuw: USG Innotiv
Nieuw: USG Innotiv
USG Innotiv te Meppel detacheert technische mensen van mbo, hbo tot universitair niveau bij bedrijven in de provincies Overijssel, Drenthe en Noord Oostpolder. Het is ons doel om bedrijven het best passende aanbod te doen en de medewerkers alle ruimte te geven om hun capaciteiten te ontdekken en optimaal te benutten. Onze relaties zijn actief in de vakgebieden Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Energie, Bouwkunde en Civiele Techniek. USG Innotiv is een onderdeel van het professionals label van het beursgenoteerde USG met het hoofdkantoor in Almere. Contactpersonen zijn Theo Plas en Chrissy Sarton.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer