Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Het laatste nieuws met de digitale nieuwsbrief
Nog een kandidaat Meppeler van het Jaar
Oranja sluit zich aan bij de BC
Angelique Beauvence treedt op
Den Helder terug in Meppel
Oer-Meppeler bij de BC
De Witte bouwt in Assen

Het laatste nieuws met de digitale nieuwsbrief

Eindelijk weer eens een digitale nieuwsbrief van de Businessclub. Het heeft even geduurd maar hij is er weer. Nu helemaal in de stijl van de nieuwe site en met een betere techniek. Maar dat is alleen voor de samensteller interessant. Dit medium er vooral voor jullie. Je kunt hiermee namelijk nog makkelijker en sneller communiceren met andere BC'ers dan tevoren.
Ga je op vakantie, zoek je personeel, heb je een vacature of ben je verhuisd: wil je het vertellen, laat het ons weten!

Nog een kandidaat Meppeler van het Jaar

Henk Munsterman is toegevoegd aan het rijtje kandidaten voor de titel Meppeler van het Jaar 2008. De amateur sterrenkundige is namelijk de enige Meppeler, en sowieso een van de weinige Nederlanders, die een stuk steen in de ruimte naar zich vernoemd weet. Hij haalde met deze prestatie het landelijke nieuws en daarmee voldeed hij aan het criterium om genomineerd te worden. Munsterman bindt de strijd aan met Ramon Veelo, NV Concordia, Dorelies Woortman, Jaap de Boer en het debatteam van Stad en Esch. Meer informatie vind je op onze site.

Oranja sluit zich aan bij de BC

Oranja 100% Creatieve communicatie heeft zich aangemeld als nieuw 'lid' van de Businessclub. Michiel Mulder is eigenaar van het bureau, dat voorheen gevestigd was aan het Zuideinde. Hij vertegenwoordigt zijn bedrijf bij de bijeenkomsten. Oranja is sinds de verhuizing een paar weken geleden gevestigd in de Kennisfabriek aan de Gasgracht. Daar heeft het een prachtig kantoor betrokken waar de koffie altijd klaar staat. Je bent dus welkom!

Angelique Beauvence treedt op

De Oudejaarsbijeenkomst op donderdag 18 december wordt muzikaal opgeluisterd door zangeres Angelique Beauvence. De multigetalenteerde entertainster heeft haar muzikale sporen ruimschoots verdiend met albumproducties in onder andere Nederland en Duitsland. Tijdens de Oudejaarsbijeenkomst zal zij de avond openen en na afloop bij het feest in Dock 44 gaat zij met een aantal swingende optredens er vast voor zorgen dat er nog gedanst wordt.

Den Helder terug in Meppel

BC'ers van het eerste uur, en dat zijn er nog een hoop, herinneren zich vast nog de prachtige basketbalwedstrijden van Red Giants tegen Den Helder. Marco de Waard, Mario Bennes, Cees van Rootselaar, Okke te Velde en coach Ton Boot. Roemruchte namen uit een mooi Helders verleden. In het heden is Den Helder weer terug in Meppel. Niet de basketballers, maar een Helders bedrijf. DRM ICT Solutions heeft sinds afgelopen zomer een Meppeler vestiging waar Lysanne Solkesz samen met technisch service manager Jeroen Belderbos de scepter zwaait. Na de start sloot DRM zich in september aan bij de BC om zo hun naamsbekendheid te vergroten. Voor Lysanne gold dat zij daarmee ook haar eigen netwerk kan uitbreiden. Overigens is het interessant om te melden dat het Helderse bedrijf onder andere een exlusieve partner is van Microsoft. En dat word je niet zomaar staat op de site van DRM. Hebben die Heldernaren toch weer een voorsprong...

Oer-Meppeler bij de BC

Arjan Zomerdijk is met zijn bedrijf Arco Reklame en Relatiegeschenken sinds kort donateur van de Businessclub. Het Meppeler bedrijf, dat al 14 jaar bestaat, levert onder andere meer dan achttienduizend verschillende artikelen met jouw naam en/of logo erop. Maar dat is niet het enige dat het full-service bedrijf kan. Wil je weten wat, kijk dan even hier: www.arco-meppel.nl

De Witte bouwt in Assen

Nog ongeveer een jaar en dan wordt het nieuwe kantoor van De Witte AssurantiŽn in Assen opgeleverd. Van het futuristische gebouw op het Messchenveld aan de A28 in Assen-Noord zijn de fundamenten inmiddels gelegd.
Het bijzondere architectonische ontwerp wordt zichtbaar nu de eerste hand is gelegd aan de begane grond.
Sinds 1 januari van dit jaar heeft De Witte al Assense grond onder de voeten. De Hypotheekshop aan de Vaart Zuidzijde is sinds die dag onderdeel van het bedrijf. De succesvolle groei van De Witte noopt tot uitbreiding van de huisvesting. Uit strategische overwegingen heeft zij gekozen voor een centrale vestiging aan de as Groningen-Assen.
De Witte betrekt het pand eind oktober 2009 samen met advocaten- en adviseurskantoor Geene, Doornbosch, De Willigen. Het nieuwe kantoorcomplex biedt werk aan 120 werknemers. Er is nog ruimte voor een derde bedrijf.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief