Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
December lijstjesmaand
Het einde van het jaar is bijna in zicht en dat betekent dat er verschillende lijstjes worden gemaakt - de bekendste is wellicht de Top 2000 - en er teruggekeken wordt op het afgelopen jaar. Dat doen wij ook. Tijdens de Kerstborrel 2012 die dit jaar bij Noordhuis gehouden wordt. Aan de hand van een leuke quiz, waar je ook een schitterende prijs mee kunt winnen, gaan we door het jubileumjaar van de BC heen en kijken we terug op een zeer geslaagd jaar.

Maar, we kijken ook vooruit. Wij hebben al veel plannen voor 2013 gemaakt en sommige daarvan kunnen we in deze uitgave van BIZNIZ al vertellen. Lees maar snel verder dus!
 
spacer
 
Weblog
Weblog
De Businessclub heeft aan zijn goed bezochte website - 2012 ruim 25.000 bezoekers - nog een rubriek toegevoegd: de weblog. In dit 'blog' vertellen wij, maar ook jullie, onze mening over zaken die ons als ondernemers bezig houden. Maar ook het netwerken wordt beschouwd in het weblog. Het is dus een podium waarop we informatie en meningen met elkaar kunnen delen. Wij hopen dat het weblog aanslaat en dat het veel gelezen gaat worden. Het eerste blog is al geschreven en die lees je als je op de link klikt. Wil je zelf een blog schrijven, bel ons!
spacer
Kerstborrel Die Je Niet Mag Missen
Kerstborrel Die Je Niet Mag Missen
Donderdag 20 december heffen we met elkaar in de sfeervolle ambiance van Noordhuis het glas met elkaar op een fijne kerst en een gezond 2013. De Kerstborrel Die Je Niet Mag Missen begint na de twee vorige edities aan populariteit te winnen en dat blijkt vooral uit het grote aantal aanmeldingen dat we inmiddels hebben ontvangen. Het Meppeler netwerk is dus aanwezig de 20e december en dat betekent tevens dat de strijd om winst in de ludieke Businessclub Kerstquiz stevig zal zijn. We verheugen ons erop en we hopen jullie ook!
spacer
Nieuw: Bert Hoevenberg Grafisch ontwerp & Webdesign
Nieuw: Bert Hoevenberg Grafisch ontwerp & Webdesign
"Grafische communicatie, dat is ons vak." Dat zegt Bert Hoevenberg op zijn lezenswaardige website. Bert is geen onbekende in de Meppeler netwerken want hij loopt al een tijdje mee. We zijn dan ook verheugd dat hij zich heeft aangesloten bij de Businessclub. "Ontwerp en vormgeving, zowel voor gedrukte media als voor internet." Dat is de corebusiness van Bert Hoevenberg Grafisch ontwerp & Webdesign.
spacer
Agenda: Parallelbijeenkomst Sportgala met Hugo Borst
Agenda: Parallelbijeenkomst Sportgala met Hugo Borst
Hij is een van de meest authentieke persoonlijkheden in de Nederlandse sportjournalistiek: Hugo Borst. Het enfant terrible dat van de ene op de andere dag uit de spotlichten stapte en voor de betrekkelijke anonimiteit koos. Geen tv-werk meer voor o.a. De Wereld Draait Door en Studio Voetbal. Ook zette hij resoluut een streep door zijn vervolg op de geroemde documentairereeks Vader en Zonen bij de VPRO. Die Hugo Borst komt donderdagavond 24 januari naar Meppel om een van zijn sporadische publieke optredens te houden. Dat doet hij samen met zijn maatje Koert Westerman die al eens eerder onze gast was als aangever van Ron Jans. Dat leverde toen mooie momenten op - Jans die emotioneel werd toen hij over zijn relatie met zijn ouders sprak - en dat zal deze keer niet anders zijn. Hugo Borst is namelijk anders.
spacer
Agenda: vooraankondiging tweedaags bezoek aan Miele fabrieken
Agenda: vooraankondiging tweedaags bezoek aan Miele fabrieken
We gaan een uniek bezoek brengen aan de fabrieken en het hoofdkantoor van Miele in Bielefeld en Gütersloh in Duitsland. Op woensdag 20 en donderdag 21 maart volgen we een enerverend programma dat we samen met Jan en Liesbeth Hagedoorn en Miele hebben samengesteld. Je kunt je vanaf donderdagochtend 20 december aanmelden.

Reisinformatie: Er kunnen vooralsnog 50 personen mee. We hebben in Bielefeld 25 tweepersoons-kamers gereserveerd. Dat betekent dus dat je je kunt aanmelden met 2 personen. Ga je alleen, dan kom je bij iemand op de kamer te liggen. Wil je een eenpersoons-kamer dan betaal je een toeslag. De eigen bijdrage is €85,- p.p. Dit is inclusief de reis, twee overnachtingen op een tweepersoons-kamer, ontbijt, lunch en diner inclusief een beperkt aantal dranken.
spacer
IJsbreker: INREDA
IJsbreker: INREDA
Een goed netwerkgesprek begint nadat het ijs is gebroken. Daarom hebben we de rubriek 'IJSBREKER' in het leven geroepen. Hierin beantwoordt een BC'er een paar vragen. Je leert hem of haar daardoor een beetje beter kennen zodat bij een volgende (netwerk)gelegenheid het ijs is gebroken.

In deze aflevering hebben we een gesprek met Peter Gelling van INREDA Project en Interieur. Klik op de link en lees waarom hij mooi nieuws heeft te vertellen.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer