Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Nog twee weken en dan start de zomervakantie voor de scholen in deze regio. Dat betekent meteen dat de bedrijvigheid ook op een laag pitje gezet wordt en iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie. Voor de Businessclub gaat het werk in de zomer gewoon door want het bestuur treft dan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen waarover we alvast kunnen verklappen dat er - naast de zogenaamde traditionals - een aantal nieuwe, spraakmakende netwerkevenementen ontwikkeld worden.

Het bestuur van de Businessclub wenst je alvast een fijne zomervakantie. We hopen dat je de rust gebruikt om inspiratie op te doen voor een succesvol jaar vol nieuwe verbindingen die tot meer omzet leiden.
 
spacer
 
Ontmoet nieuwe relaties bij het Connectevent
Ontmoet nieuwe relaties bij het Connectevent
Nog iets meer dan een week en dan vindt is het Meppeler bedrijfsleven gastheer van het tweede Netwerk Connectevent. Inmiddels hebben zich ruim 160 mensen aangemeld waaronder bestuurders van de gemeenten Meppel, Kampen en Zwolle. Maar ook het bedrijfsleven uit de regio is ruimschoots vertegenwoordigd. Daarnaast valt ook de aanwezigheid van de voltallige directie van PEC Zwolle op. Met al deze potentiŽle relaties is het voor Meppeler ondernemers haast onmogelijk om niet aanwezig te zijn. Meld je dus nog snel aan als je dat nog niet gedaan hebt. Wie weet hou je er nog iets moois aan over...
spacer
Zijn al jouw gegevens actueel?
Zijn al jouw gegevens actueel?
De bezoekcijfers van de Businessclub website vertonen al jaren een stijgende lijn. Zo doorbraken we afgelopen jaar de grens van 30.000 bezoekers, waarvan bijna 14.000 voor t eerst onze site bezochten. Uit analyses bleek dat de agenda en de bedrijfspagina's het meest bekeken worden. Voor jou als BC-lid is het daarom erg belangrijk dat de bezoeker die jouw bedrijfspagina bekijkt daar de juiste informatie vindt. Maar ook jouw foto is van belang want je bent daarmee goed herkenbaar voor het geval iemand jou niet kent maar toch wil spreken bij een van onze evenementen.
Check daarom jouw bedrijfsgegevens op actualiteit en vindbaarheid. Mocht je wijzigingen willen aanbrengen, stuur dan een mail naar het secretariaat.
spacer
Nieuw seizoen vol kansen en met een knipoog naar Sail 2015
Nieuw seizoen vol kansen en met een knipoog naar Sail 2015
Het bestuur van de Businessclub heeft het concept programma voor het nieuwe Businessclub-seizoen klaar en we durven te stellen dat we er weer in geslaagd zijn een gevarieerd programma samen te stellen. We hebben ons daarbij laten leiden door de uitkomsten van het ledenonderzoek dat we begin dit jaar hebben gehouden. De wensen en voorkeuren van de leden hebben we gebruikt om ervoor te zorgen dat het programma een zo breed mogelijke doelgroep bedient.

Terugkerende evenementen zijn onder andere het Prinsjesdagontbijt, de traditionele Kerstborrel en de Parallelbijeenkomst van het Sportgala. Daarnaast komen ook de Open Deur Tours terug.

Het nieuwe seizoen openen we zeer waarschijnlijk met een bezoek aan Emmen waar we door de directie van het dierenpark bijgepraat worden over de gigantische nieuwbouw van de dierentuin. We bezoeken dan waarschijnlijk de bouwlocatie en dineren we op een wel zeer bijzondere locatie....

Nieuw op de agenda zijn, onder voorbehoud, een netwerkevenement dat zich dit najaar bij de Havixhorst gaat afspelen en waarin muziek en culinair genieten de ingrediŽnten zijn. Daarnaast werken we aan een uniek bedrijfsbezoek aan een van de grootste bedrijven van Nederland, gaan we weer naar Schouwburg Ogterop waar we de grote Omdenken show bezoeken en broeden we op Eat 'n Peek; het zeer succesvolle fiets- en eetevenement. Tot slot mogen we verklappen dat we gesprekken gestart zijn om Sail 2015 te bezoeken...

Houd onze site in de gaten om de laatste ontwikkelingen te volgen!
spacer
Nieuw: Dijkcom Automatisering
Nieuw: Dijkcom Automatisering
Dijkcom Automatisering uit Zwartsluis is lid geworden van ons uitgebreide netwerk. Dijkcom Automatisering is altijd op zoek naar jouw automatiseringsvragen en heeft zich daarbij gespecialiseerd in het online werken. Contactpersoon is Julian van Dijk
spacer
Zet je deur open voor de Businessclub
Zet je deur open voor de Businessclub
De Open Deur Tour is een populair concept van de Businessclub dat zijn waarde al meermaals bewezen heeft. Wil jij ook eens maximaal 20 ondernemers ontvangen bij jou in het bedrijf? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak.

De Open Deur Tour bied je de kans om jouw bedrijf kort en krachtig te presenteren aan select groepje ondernemers. Het maximum aantal deelnemers zorgt ervoor dat enkel de echt geÔnteresseerden deelnemen. Dit geeft het concept extra waarde.

Je hoeft eigenlijk niet veel te doen om een Open Deur Tour te houden, behalve je deuren openzetten. Wij organiseren het verder voor je. Dus ook de catering.
spacer
Staat jouw evenement in onze agenda?
Staat jouw evenement in onze agenda?
De agenda van de Businessclub is, haast vanzelfsprekend, een van de drukst bezochte pagina's van de website. Omdat er in Meppel meer georganiseerd wordt dan onze activiteiten, hebben we besloten onze agenda ook voor andere evenementen open te stellen. Dus heb jij een Open Dag, een tentoonstelling, een opening, een jubileum, of iets anders waar ook leden van de Businessclub welkom zijn? Laat het ons weten! Wij plaatsen jouw evenement in onze agenda met daarbij een link naar jouw website.

Wij plaatsen behalve jouw evenement ook evenementen van anderen. Hiermee houden we jou op de hoogte van wat er zoals gebeurt in Meppel en omgeving. Hieronder zie je daarvan een mooi voorbeeld.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer