Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Netwerken is leren
Uit de laatst gehouden ledenenquête is gebleken dat er prijs gesteld wordt op educatieve bijeenkomsten. De zeer goed bezochte workshop 'Social Media in Business', die we vorig voorjaar gehouden hebben, en de lezing van succesondernemer Arko van Brakel zijn daar goede voorbeelden van. De vraag naar meer van dit soort evenementen heeft het bestuur ertoe verleidt om de Businessclub Masterclasses te introduceren. Deze masterclasses zijn een serie onregelmatig voorkomende bijeenkomsten met gastsprekers die in hun vakgebied bekend staan als specialisten. Netwerkspecialist Charles Ruffolo is op 12 april de eerste Master en daarmee menen wij een waardige opening te hebben voor onze Masterclasses.
 
spacer
 
Businessclub Masterclass met Charles Ruffolo
Businessclub Masterclass met Charles Ruffolo
Na Arko van Brakel en de workshops Social Media in Business nodigen we Charles Ruffolo uit om een Businessclub Masterclass te geven. Op donderdagavond 12 april komt de geboren Amerikaan, die al jaren in Nederland leeft en de taal goed spreekt, naar De Havixhorst om de Meppeler ondernemers de fijne kneepjes van het netwerken te leren.
Je wordt tussen 19.00 en 20.00 uur met een kop koffie ontvangen in de Havixhorst. Daarna start onze voorzitter met een korte presentatie over de Businessclub om vervolgens het spreekwoordelijke stokje over te dragen aan de Networking Charles Ruffolo. Na zijn presentatie, het zal dan ongeveer 21.30 uur zijn, borrelen we nog na en brengen we het geleerde in de praktijk.
spacer
Businessclub Masterclass voor iedereen toegankelijk
Businessclub Masterclass voor iedereen toegankelijk
De Businessclub Masterclass met Charles Ruffolo is niet alleen voor leden van de Businessclub te bezoeken. Wij nodigen ook andere ondernemers van harte uit om aanwezig te zijn. Ze krijgen dan niet alleen een masterclass netwerken, maar leren meteen de Businessclub kennen. En als ze dat net zo goed bevalt als al die anderen, wie weet sluiten ze zich dan ook aan en wordt het netwerk nog groter dan het al is!
spacer
Wie introduceer jij in de Businessclub?
Wie introduceer jij in de Businessclub?
De Businessclub Masterclass op donderdagavond 12 april moet een van de grootste netwerkevenementen van dit voorjaar worden.

Ken jij een collega-ondernemer, directeur, verkoopmanager etc. die zich nog niet heeft aangesloten bij het grootste onafhankelijke zakennetwerk in Zuidwest-Drenthe? En denk je dat hij of zij daardoor kansen mist? Nodig hem of haar uit en meld de gegevens bij het secretariaat.
spacer
Nieuw: Time Star Media
Nieuw: Time Star Media
Time Star Media is een productiehuis dat zich toelegt op het maken van aansprekende, spraakmakende en doordachte mediaproducties. Time Star Media beschikt over de kennis en ervaring in internetmarketing. In combinatie met hun passie voor video en special-effects kunnen de makers van onder andere de Sinterklaasfilm voor jou de perfecte bedrijfsfilm produceren.
spacer
Maak een film en win een diner
Maak een film en win een diner
Ben jij handig met jouw mobiele telefoon en maak je daarom ook leuke filmpjes? Doe dan mee met onze Businessclub Filmwedstrijd! Maak jij het leukste filmpje over de Businessclub, dan maak jij kans op een dinerbon van €100,-

Stuur jouw meesterwerk van maximaal 2.00 minuten op naar info@bcmeppel.nl en wie weet speel jij de hoofdrol in jouw eigen film aan tafel van een Meppeler restaurant....
spacer
Businessclub sociaal
Businessclub sociaal
Ook Businessclub Meppel wordt steeds actiever op het sociale netwerk. Zo is al enige tijd een twitterfeed zichtbaar op onze site en wij roepen onze leden ook regelmatig op, om rondom onze netwerkevenementen stevig te gaan Twitteren. Met de (hashtag) #bcmeppel kun jij ook deelnemen en ervaringen delen met andere BC'ers.

Ben je nog niet zo ervaren in het twitteren? Hou dan onze agenda in de gaten want in mei houden we, net als vorig jaar, een tweetal workshops Social Media in Business....
spacer
Voordelig fit blijven met fitnessgroep BC Meppel
Voordelig fit blijven met fitnessgroep BC Meppel
BC'ers kunnen al sinds jaar en dag tegen een speciaal tarief, en met fiscaal voordeel, sporten bij Ankie Wellness Center Meppel.

Iedere woensdagavond traint een groep BC'ers, onder begeleiding van Ankie Smid, met elkaar. Behalve fit worden, speelt ook de gezelligheid een grote rol tijdens deze avond. Daarnaast mag je als BC-lid ook op andere dagen en avonden (onbeperkt) sporten bij Ankie. Neem eens een kijkje, of neem voor meer informatie contact op met Ankie Smid of het secretariaat.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer