Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Haal meer uit jouw netwerk
Haal meer uit jouw netwerk. Dit was de boodschap op de envelop die je onlangs van ons kreeg. In de envelop vond je een informatiebrochure over een drietal producten die we jou aanbieden en waarmee je nog meer kunt profiteren van ons netwerk. In deze BIZNIZ lees je er meer over. Daarnaast gaan we in op een aantal bijeenkomsten en stellen we de nieuwe leden weer aan je voor. Veel leesplezier!
 
spacer
 
Social Media in Business
Social Media in Business
Wat een eenvoudige stelling al niet teweeg brengt. In onze poll op de homepagina vroegen wij je onlangs te reageren op de stelling: : "Ik wil meer leren over het gebruik en de toepassing van Social Media". De reacties waren duidelijk. Maar liefst 95% van de respondenten antwoordde bevestigend en dat was voor het bestuur aanleiding om een event te organiseren die in die behoefte kan voorzien. Toen na een korte, doch intensieve speurtocht, de beste partij gevonden werd en ook ABN AMRO enthousiast was, besloten we de bijeenkomst op 12 mei bekend te maken. Wat daarop volgde was ongekend in de historie van de Businessclub. In een paar dagen tijd meldden zich tientallen BC'ers zich aan om de 12e mei erbij te zijn. Helaas zit de zaal propvol met geïnteresseerde en nieuwsgierige ondernemers die vanaf 12 mei ongetwijfeld enthousiast gaan Twitteren...
spacer
Jos Wijland Drents Ondernemer van het Jaar
Jos Wijland Drents Ondernemer van het Jaar
BC'er Jos Wijland van Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst en Kasteel Coevorden is tijdens de Bedrijvencontactdagen in Assen uitgeroepen tot Drents ondernemer van het Jaar. Wijland, BC-lid sinds 1999, was uitermate content met de uitverkiezing en ziet zich extra geïnspireerd om de ingeslagen weg te vervolgen.
spacer
Haal meer uit jouw netwerk met vacatureservice
Haal meer uit jouw netwerk met vacatureservice
De Businessclub gaat met ingang van 2 mei vacatures van haar leden publiceren op haar website. Deze (betaalde) dienst is een nieuwe service van de BC waarmee de leden nog meer kunnen profiteren van het netwerk. Je hebt onlangs via de post de informatiebrochure ontvangen waarin deze, en andere kansen worden uitgelegd. Dat we een vergoeding vragen voor deze diensten komt omdat er veel tijd geïnvesteerd moet worden om e.e.a. mogelijk te maken. De opbrengsten worden gebruikt om nog meer kwaliteit aan onze netwerkevents te kunnen geven.
spacer
Jouw eend in het water
Jouw eend in het water
In het weekend van 3 en 4 juni wordt alweer het zesde Grachtenfestival gehouden in - en rond de Meppeler grachten. Het festijn waar het zien en gezien worden is, wordt onder andere opgevrolijkt met een heuze Badeendenrace. De opbrengst van deze ludieke race gaat in zijn volledigheid naar het Rode Kruis afdeling Drenthe. BC'er Christiaan Otto van Jong & Laan Accountants is verantwoordelijk voor deze goede actie en hij roept je op om dit initiatief te steunen door een Badeend te adopteren voor €100,-. Je kunt een mail sturen naar: info@rodekruiseendenrally.nl
spacer
Nieuw: Op het puntje
Nieuw: Op het puntje
De Businessclub is niet alleen een nieuw lid rijker, maar heeft ook een bedrijf binnen zijn gelederen die mee kan dingen naar de origineelste bedrijfsnaam van Nederland. Op het puntje is het bureau voor tekst, communicatie en projecten. Misja Boonzaayer geeft vorm aan dat wat soms al op het puntje van je tong ligt en helpt om met frisse teksten en communicatie jouw klanten op het puntje van hun stoel te krijgen. Met onderscheidende strategie en communicatiemiddelen. Punt!
spacer
Haal meer uit jouw netwerk met bedrijfsreportages
Haal meer uit jouw netwerk met bedrijfsreportages
Behalve het plaatsen van vacatures kun je vanaf 2 mei ook een bedrijfsreportage laten maken en plaatsen op onze website én in deze nieuwsbrief. De bedrijfsreportages maken deel uit van een pakket aan nieuwe (betaalde) diensten van de Businessclub zodat leden nog meer kunnen profiteren van het netwerk. Je hebt onlangs via de post de informatiebrochure ontvangen waarin de mogelijkheden van een bedrijfsreportage nader worden uitgelegd. Dat we een vergoeding vragen voor deze dienst komt omdat er veel tijd geïnvesteerd moet worden om dit mogelijk te maken. De opbrengsten worden gebruikt om nog meer kwaliteit aan onze netwerkevents te kunnen geven.
spacer
Nieuw: Holties Producties
Nieuw: Holties Producties
BC'ers die een feest organiseren kunnen voor de invulling van de muziek en entertainment ook terecht bij Holties Producties uit Ruinen. Jacco Holties en Gert Nijstad helpen je graag en kunnen desgewenst adviezen geven waarmee je van jouw feest een onvergetelijke ervaring maakt. Maar ook voor goede catering, spectaculair licht of een professionele geluidsinstallatie kun je met een gerust gevoel aankloppen bij Jacco en Gert. De all-round ervaring wordt ook zichtbaar in themafeesten, drive-in shows, zomertrucks, en mobiel entertainment. En daar houdt het niet op, want decor- en podiumbouw, geluid- en lichtinstallaties, partytenten, illusieshows en ander variété behoren tot de bagage van Holties.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer