Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Win een reis voor twee naar Parijs!!
Opbrengst loterij naar Stichting Go for Mont Ventoux
Uitslag verloting tijdens Amsterdamse Dag
BC geeft vijftig cd's Mokum ontmoet Meppel weg

Win een reis voor twee naar Parijs!!

Nog iets meer dan twee weken en dan houdt de Businessclub samen met Boom regionale uitgevers een spectaculaire verloting waarbij de winnaar een reis voor twee personen naar Parijs wint. Je reist per TGV naar de Lichtstad en verblijft daar twee nachten.

Wil jij ook met jouw partner of een goede vriend of vriendin genieten van een heerlijk weekendje Parijs, dan hoef je alleen maar één of meer loten ter waarde van €25,- te 'kopen'.

Je krijgt een lot door in de agenda van onze site je naam in te vullen en bij 'Aantal' het aantal loten aan te geven waarmee jij wilt meedingen naar die ene fantastische hoofdprijs.

Opbrengst loterij naar Stichting Go for Mont Ventoux

Zoals je weet zetten Boom regionale uitgevers en de Businessclub zich hard in om Stichting Go for Mont Ventoux te helpen bij het inzamelen van zoveel mogelijk geld. Geld dat ten gunste komt van het KWF Kankerbestrijding. Geld dat hard nodig is voor onderzoek naar een ziekte die steeds harder toeslaat. Doe meer met de loterij en steun ook de strijd tegen kanker.

Uitslag verloting tijdens Amsterdamse Dag

De winnaar van het weekendje Parijs wordt bij trekking door een notaris bekend gemaakt tijdens onze bijeenkomst op donderdag 6 augustus in restaurant De Peppermill. Wij genieten dan tijdens de Amsterdamse Dag van een hapje en een drankje. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan nog snel. Al was het alleen maar om het blije gezicht van de winnaar te kunnen zien!

BC geeft vijftig cd's Mokum ontmoet Meppel weg

Speciaal ter gelegenheid van het jubileum van Donderdag Meppeldag geeft de organiserende stichting een cd uit met daarop een verzameling van Amsterdamse liedjes, die vertolkt worden door de artiesten die wij allemaal kennen van de Amsterdamse dag. De Businessclub geeft vijftig van deze unieke cd's weg aan BC'ers die aanwezig zijn tijdens de borrel op donderdag 6 augustus.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief