Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De Businessclub is een netwerkorganisatie die altijd in beweging is. Zo hebben we de afgelopen periode een zestal nieuwe leden welkom geheten en we stellen je ze in deze BIZNIZ graag aan je voor. Daarnaast lees je informatie over de Open Deur Tour waarvoor jij je met jouw bedrijf kunt aanmelden en nodigen we je uit om woensdag 9 maart vanaf 17.00 uur met ons een borrel te drinken tijdens het Ondernemersfestival in Zwolle.
 
spacer
 
Businessclub op Ondernemersfestival Zwolle
Businessclub op Ondernemersfestival Zwolle
Op woensdag 9 en donderdag 10 maart vindt in het Deltion College in Zwolle het vijfde People Business Ondernemersfestival Zwolle plaats. De gemeente Meppel is tijdens dit drukbezochte netwerkevenement prominent aanwezig met een opvallende stand en zij heeft de Businessclub de kans gegeven woensdag 9 maart zichzelf te presenteren aan het publiek. Vanaf 17.00 uur zijn wij daarom aanwezig in de Meppeler stand en we nodigen je van harte uit om ook te komen en met ons een borrel te drinken.
spacer
Nieuw: B+B Personeelsdiensten
Nieuw: B+B Personeelsdiensten
B+B Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het uitlenen van mensen die veelal werken met de handen en kort of lang ingezet kunnen worden. Het bedrijf heeft vestigingen in Emmeloord, Rouveen en Genemuiden en opent op 4 maart een vestiging in Meppel.
spacer
Nieuw: Harmens Meubelmakerij
Nieuw: Harmens Meubelmakerij
Bert Harmens heeft hout hoog in het vaandel staan. Dat lees je wanneer je zijn mooi vormgegeven website bezoekt. De site geeft een mooie indruk van de werkzaamheden die Bert verricht en het mooie eraan is: het meeste doet hij met zijn eigen handen. Een echte vakman dus die de oude ambacht van meubels maken tot in de vingers beheerst.
spacer
Nieuw: Lederwarenhuis Pasveer
Nieuw: Lederwarenhuis Pasveer
Een oer-Meppeler bedrijf. Zo mogen we Lederwarenhuis Pasveer toch wel noemen. Pasveer is een familiebedrijf met vijf leerspeciaalzaken gevestigd in Noord Nederland. Bij Pasveer vind je een uitgebreide collectie leren en suŤde kleding, tassen, lederwaren, reisartikelen en accessoires. Bij Pasveer vind je een groot aantal exclusieve merken waaronder Kipling, Eastpak, Bjorn Borg, Converse, Samsonite, Claudio Ferrici, The Bridge, Pall Mall, Saki en Rock 'n' Blue.
spacer
Nieuw: Bikkel Groep
Nieuw: Bikkel Groep
De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Bikkel detacheert, verloont, werft en selecteert duizenden medewerkers in alle disciplines. Daarnaast hebben ze bij de Bikkel Groep een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep streeft er naar om de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Door medewerkers en klanten duidelijke informatie te geven, lukt dit praktisch altijd. De Bikkel groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat bij Bikkel beloofd wordt, komt men ook na!
spacer
Nieuw: Sun Business Company
Nieuw: Sun Business Company
Sun Business Company BV heeft een passie voor het buitenleven, recreatie en vrije tijd. Sun Business Company BV is een jong, sportief bedrijf dat functionele merkproducten importeert, verkoopt en ontwikkelt en vermarkt onder een eigen label, en with label. Alle producten zijn geschikt voor recreatieve doeleinden en kunnen gebruikt worden op het strand, in het zwembad, in de tuin, op de camping, onderweg en bij andere openluchtactiviteiten.
spacer
Nieuw: Meeuwsen Ten Hoopen
Nieuw: Meeuwsen Ten Hoopen
Met Meeuwsen Ten Hoopen, afgekort MTH, begroeten we een oude bekende. Begonnen als eenmanszaak in Emmeloord, is MTH in ruim 60 jaar uitgegroeid tot de huidige 15 vestigingen. MTH bedient de klanten op het gebied van accountancy en belastingadvies. Maar ook in corporate finance en werkgeversdiensten hebben ze bij Meeuwsen Ten Hoopen een brede expertise ontwikkeld. EfficiŽnt in de uitvoering en creatief in de advisering.
spacer
Doe je mee met de Open Deur Tour?
Doe je mee met de Open Deur Tour?
De succesformule Open Deur Tour gaat ook dit jaar verder. Afgelopen jaar maakten een tiental bedrijven dankbaar gebruik van dit format en tot grote tevredenheid van de gastheren kwamen tientallen BC'ers een kijkje nemen achter de schermen bij de deelnemende bedrijven. In 2011 gaan we dus verder met de Open Deur Tour en jij kunt jouw deuren openzetten voor de BC. Nieuw dit jaar is het tijdstip. Kon je afgelopen jaar alleen van 17.00 tot 19.00 uur de ODT houden, dit jaar kun je kiezen uit de ontbijtversie (08.00 tot 10.00) de lunchversie (12.00 tot 14.00) en de bekende borrelversie (17.00 tot 19.00). De ODT kost je niets meer dan tijd en energie. Wil je meedoen, mail of bel ons voor een afspraak!
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer