Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Overzicht alle bijeenkomsten
Kun je het nog allemaal volgen? We hebben de komende tijd aardig wat bijeenkomsten op de agenda staan en daarom zetten we ze nog even weer op een rijtje. Zit er iets van jouw gading bij, geef je dan snel op zodat je niets hoeft te missen van de bijeenkomsten. Tot slot wijzen we je nog graag op het laatste bericht in deze BIZNIZ.
 
spacer
 
13 januari: Nieuwjaarsborrel bij Herberg 't Plein goed voorbeeld
13 januari: Nieuwjaarsborrel bij Herberg 't Plein goed voorbeeld
Jaap en Petra de Boer ontvingen donderdag 13 januari de BC om met hen een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Deze bijeenkomst was daarmee een mooi voorbeeld hoe je jouw bedrijf kunt presenteren aan de Businessclub. Je bedenkt het, neemt contact op met het secretariaat en maakt de afspraak waarna de BC de communicatie en logistiek organiseert. In de splinternieuwe, spectaculair getransformeerde bovenzaal van Herberg 't Plein hebben ruim vijftig BC'ers elkaar in ontspannen sfeer de hand geschud en keek men, onder begeleiding van hapjes drankjes en live muziek vooruit naar een hopelijk succesvol 2011.
spacer
10 februari: Parallelbijeenkomst met Youri Mulder en sportquiz
10 februari: Parallelbijeenkomst met Youri Mulder en sportquiz
Op donderdagavond 10 februari geven we een vervolg aan een lange traditie van de Businessclub. Die avond zoeken we tijdens het Sportgala weer onze plaatsen in de Engelenbak voor een heerlijk ontspannende avondje sport. Ditmaal hebben we Youri Mulder gestrikt als onze gast en hij zal een boeiende verhaal vertellen over zijn leven als profvoetballer bij onder andere FC Twente en Schalke 04. Mulder zien we die avond ook terug in zijn bekende rol van analist en souffleur. Want we gaan dit jaar iets nieuws doen. Onder leiding van journalist Eddy van der Lei gaan we namelijk sportquizzen. Test je kennis en maak kans op de, nu nog geheime, hoofdprijs!
spacer
29 maart: Rijksmuseum en Nederland - Hongarije
29 maart: Rijksmuseum en Nederland - Hongarije
We hebben een primeur: in deze BIZNIZ maken we bekend dat we dinsdag 29 maart op uitnodiging van ING naar Amsterdam gaan voor een bezoek met rondleiding aan het Rijksmuseum en naar de EK kwalificatiewedstrijd Nederland - Hongarije in de Amsterdam Arena! We vertrekken de 29e om 11.30 uur naar Amsterdam waar we om een uur of twee arriveren bij het Rijksmuseum. Daar krijgen we een rondleiding en daarna gaan we naar een van de kantoren van de ING Bank. We krijgen vervolgens een presentatie en gebruiken ook daar het diner. Vervolgens gaan we te voet naar de Arena waar we gaan genieten van een hopelijk boeiende voetbalwedstrijd. Naar verwachting zijn we vlak na middernacht weer terug in Meppel. Wil je erbij zijn, geef je dan snel op want er kunnen maximaal vijftig mensen mee!
spacer
2 en 3 april: Ronde van Vlaanderen
2 en 3 april: Ronde van Vlaanderen
Het is een sportief weekje. Het weekend na Nederland - Hongarije gaan we naar Vlaanderen om een van de grootste wielerklassiekers van dichtbij te beleven. We vertrekken zaterdag 2 april om 12.00 uur uit Meppel en gaan dan naar Gent. In het Ibis Opera Hotel checken we bij aankomst in en gaan dan, na een borrel, lekker eten. Vervolgens gaan we de stad in waar we van een bekende oud-wielrenner een voorbeschouwing krijgen op de Ronde van Vlaanderen. De volgende ochtend staan we vroeg op, want na het ontbijt vertrekken we naar Brugge om de start te beleven. De reis brengt ons vervolgens door het Vlaamse land naar de beroemde, of beruchte doorkomstplaats de Oude Kwaremont. Daar lunchen we aan het parcours zodat we het peloton goed kunnen zien. De hele circus Ronde van Vlaanderen eindigt in Meerbeke waar we dit ongetwijfeld indrukwekkende weekend afsluiten. We keren hierna huiswaarts waar we 's avonds weer terugkeren. De kosten bedragen 220,- per persoon. De Businessclub draagt hiervan 100,- bij zodat dit weekend je slechts 120,- per persoon kost. Dit is inclusief reis en verblijf op basis van logies, diner met drie drankjes, ontbijt, lunch en een drankje. Overige kosten zijn voor eigen rekening.
spacer
26 januari: Theatervoorstelling Laagland
26 januari: Theatervoorstelling Laagland
Volgende week woensdagavond spelen Leo Blokhuis en zijn partner Ricky Koole de voorstelling Laagland in Theater De Meenthe in Steenwijk. Het theater nodigt je samen met Boom creatief uit om deze muzikale voorstelling bij te wonen. Je wordt deze avond om 19.00 uur ontvangen met koffie, waarna een presentatie volgt over de Meenthe en haar toekomstplannen. In de pauze en na afloop van de voorstelling drink je nog wat drankjes en kun je volop netwerken met o.a. het Steenwijker bedrijfsleven dat ook uitgenodigd wordt.
spacer
Doe je mee aan de Open Deur Tour 2011?
Doe je mee aan de Open Deur Tour 2011?
De succesformule Open Deur Tour gaat ook dit jaar verder. Afgelopen jaar maakten een tiental bedrijven dankbaar gebruik van dit format en tot grote tevredenheid van de gastheren kwamen tientallen BC'ers een kijkje nemen achter de schermen bij de deelnemende bedrijven. In 2011 gaan we dus verder met de Open Deur Tour en jij kunt jouw deuren openzetten voor de BC. Nieuw dit jaar is het tijdstip. Kon je afgelopen jaar alleen van 17.00 tot 19.00 uur de ODT houden, dit jaar kun je kiezen uit de ontbijtversie (08.00 tot 10.00) de lunchversie (12.00 tot 14.00) en de bekende borrelversie (17.00 tot 19.00). De ODT kost je niets meer dan tijd en energie. Wil je meedoen, mail of bel ons voor een afspraak!
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer