Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De zomer in aantocht
De zomer kondigt zich aan en dat betekent dat we zijn begonnen aan de eindsprint naar een welverdiende vakantie. In deze BIZNIZ lees je welke stations wij tijdens die eindsprint passeren. Daarnaast stellen we je alweer een paar nieuwe leden voor.
 
spacer
 
31 mei Open Deur Tour CSG Dingstede
31 mei Open Deur Tour CSG Dingstede
De CSG Dingstede opent op 31 mei om 17.00 uur de deuren voor een Open Deur Tour. Na de ontvangst volgen een viertal korte, heldere maar ook interactieve presentaties over het ProfielWerkStuk, het Technasium, het Entreprenasium en de Maatschappelijke stage. Het belooft een boeiende ODT te worden waar jij als ondernemer zeker veel van gaat opsteken! We sluiten de Open Deur Tour zoals gebruikelijk af met een korte, maar krachtige netwerkborrel.
spacer
Nieuw: Artizzl
Nieuw: Artizzl
Jarenlang was Peter Nefkens werkzaam als journalist bij de Meppeler Courant, maar nu heeft hij de stap naar het ondernemerschap gemaakt. Artizzl is een jonge onderneming die een breed scala aan diensten biedt in de mediawereld. De klant staat centraal, maatwerk is de kracht van Artizzl.Bij Artizzl bezorgt men de klant een maatpak, of het nu gaat om journalistieke producties, kunstzinnige uitingen, de organisatie van activiteiten en evenementen of het aanbieden van belangrijke kennis op deze drie kernpunten. Artizzl leunt op vier poten. Zo blijft men stabiel.... Artizzl Media: Hoogwaardige journalistieke en communicatieve producties. Artizzl Art: Kunstzinnige, creatieve en kleurrijke uitingen. Artizzl Academy: Cursussen en workshops. Artizzl Events: Organisatie van activiteiten en evenementen.
spacer
11 juni: Haringparty
11 juni: Haringparty
Maandag 11 juni staat de Haringparty in recreatiegebied Engelgaarde weer op het programma. Dit succesvolle netwerkevenement is na een jaar afwezigheid weer terug en daar maken we een heleboel BC'ers blij mee want de Hollandse Nieuwe smaakt traditiegetrouw erg lekker. De Haringparty start om 17.00 uur.
spacer
Nieuw: Bad Hesselingen
Nieuw: Bad Hesselingen
Wie kent Bad Hesselingen niet? En wie heeft er niet eens gezwommen? En wie hebben hun zwemdiploma's in het beroemde Meppeler zwembad gehaald? Bad Hesselingen is een begrip in Meppel en omgeving en dat is niet alleen omdat velen er hun diploma's gehaald hebben. Bad Hesselingen is een volwaardige attractie voor jong en oud. Jaarlijks bezoeken zo'n 250.000 (!!) liefhebbers het subtropische zwembad. Bad Hesselingen is een veelzijdig, kleurrijk en gastvrij bedrijf, met binnen en buitenbaden, een sauna en solarium, whirlpools, jetstreams, glijbanen en een stroomversnelling. Maar je kunt er ook terecht voor ook een heuse voetbalarena, beachvolleybalvelden, een speeltuin of BSO-activiteiten. Stichting Zwembad Meppel exploiteert Bad Hesselingen al vanaf 1993 volledig zelfstandig en risicodragend. De accommodatie wordt gehuurd van de gemeente Meppel. Contactpersoon is Dirk Bouma.
spacer
26 juni: Overzichtstentoonstelling Stien Eelsingh
26 juni: Overzichtstentoonstelling Stien Eelsingh
De eigenzinnige kunstenares Stien Eelsingh (Zwolle, 1 september 1903 - Meppel, 18 juni 1964)is terug in Meppel. Van 2 juni tot en met 2 september wordt in Kunsthuis Secretarie een grote overzichtstentoonstelling gehouden. Op dinsdagavond 26 juni is de Businessclub te gast voor een exclusieve netwerkavond waarin het werk van Stien Eelsingh centraal staat. Onder leiding van Roel Smit van de Stichting Stien Eelsingh kun je niet alleen genieten van het werk van Stien Eelsingh, maar krijg je ook veel te horen over haar leven. Natuurlijk ontbreekt de gebruikelijke borrel niet zodat alle ingrediŽnten weer voorhanden zijn voor een prachtige BC-avond! Ontvangst 20.00 uur, einde....?
spacer
Nieuw: Golfclub Havelte
Nieuw: Golfclub Havelte
Met Golfclub Havelte hebben we een mooie uitwisseling. We zijn lid geworden van elkaars organisatie zodat we kunnen profiteren van elkaars krachten. De mooie 18-holes baan met A-status van Golf Club Havelte ligt in Zuidwest Drenthe, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte op slechts 15 minuten van Meppel. Een bosrijke omgeving en omsloten door het Uffelterzand met zijn hoogteverschillen en het Finse meertje. Maar ook Giethoorn en de Weerribben zijn op fiets afstand bereikbaar. Een schitterende omgeving waar het goed golfen en ontspannen is. Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze fraai gelegen park- bosbaan. Als Golf Club Havelte heetten wij de leden van Business Club van harte welkom en verwachten elkaars netwerken te kunnen versterken.
spacer
Jouw Social Media op je eigen bedrijfspagina
Jouw Social Media op je eigen bedrijfspagina
Businessclub Meppel biedt haar leden nu ook de mogelijkheid om hun social media-adressen openbaar te maken op hun eigen bedrijfspagina. Daarmee wordt de bedrijfspagina, waar alle contactinformatie op vermeld staat, nog belangrijker bij het vinden van namen en adressen. Afgelopen jaar is namelijk gebleken dat Google veelvuldig naar de bedrijfspagina verwijst wanneer een zoekopdracht op naam ingetikt wordt. Omdat de zoekmachines tegenwoordig vooral selecteren op relevantie - oftewel; hoe vaak wordt jouw (bedrijfs)naam genoemd op internet - is vermelding van het social media adres(sen) zeer efficiŽnt. Stuur je adres(sen) naar het secretariaat.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer