Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent onder andere dat we de kachel hoger opstoken en wat dichter tegen elkaar aan kruipen.
Ook in het netwerk kunnen we elkaar warmte bieden door elkaar veelvuldig op te zoeken bij de vele bijeenkomsten die hier en in de regio georganiseerd worden. Niet alleen door ons, maar ook door anderen en dat is de reden dat we onze agenda sinds enige tijd niet alleen met onze eigen evenementen vullen, maar ook met evenementen waar jij jouw netwerk kunt treffen of, en dat is ook belangrijk, kunt uitbreiden.

In deze BIZNIZ lees je over die evenementen, maar stellen we je natuurlijk ook weer voor aan een aantal nieuwe leden.
 
spacer
 
Ondernemersgala in teken van verbinding
Ondernemersgala in teken van verbinding
Dinsdagavond 18 november wordt voor de zesde maal het Onderwijsgala Meppel gehouden. Vanaf 19.30 uur openen de deuren van Schouwburg Ogterop zich weer voor dit grootste netwerkevenement van het jaar.

In een sfeervolle ambiance wordt een boeiend programma gepresenteerd met onder andere optredens van Jacqueline Govaert, de uitreiking van de Rabo Startersprijs en de Reestmond Werkgevers Award.

Wil je bij dit gala zijn, meld je dan nu aan.
spacer
Open Deur Tour: Dutch Rescue Vehicles
Open Deur Tour: Dutch Rescue Vehicles
"Wij maken grote speelgoedauto's." Zo omschrijft General Manager André Knol van Dutch Rescue Vehicles zijn core-business. Daarmee doelt de oud-Nijevener op de brandweerwagens die bij het bedrijf in Hoogeveen, dat onderdeel is van Pon, worden gemaakt. Daarnaast produceert Dutch Rescue Vehicles, dat vorig jaar Talen Carrosseriebouw overnam, ook voor defensie.

Donderdag 27 november kun je in het kader van de Open Deur Tour een kijkje krijgen bij Dutch Rescue Vehicles.
spacer
Nieuw: Bospark Reestervallei
Nieuw: Bospark Reestervallei
Aan de rand van IJhorst, prachtig gelegen in de natuur, ligt Bospark Reestervallei. In een oase van rust en ruimte worden hier verschillende typen vakantiewoningen gerealiseerd die gekocht of gehuurd kunnen worden. Eigenaar Eureparcs heeft een compleet pakket aan mogelijkheden samengesteld waarmee je je investering eenvoudig kunt terug verdienen. Contactpersoon is Jan Willem Wiggers. 
spacer
Bezoek de Open Bedrijvendag op 1 november
Bezoek de Open Bedrijvendag op 1 november
Op zaterdag 1 november openen bedrijven in heel Drenthe tussen 10.00 en 16.00 hun deuren voor het publiek. Daaronder bevinden zich ook bijna vijftig bedrijven uit Meppel zoals Reestmond en Boom BV.

De Open Bedrijvendag is een ideaal moment om het publiek te laten zien wat een bedrijf doet. Tijdens de Open Bedrijvendag organiseren bedrijven en instellingen workshops, demonstraties en andere activiteiten voor jong en oud.

Vorig jaar deden er meer dan 500 bedrijven uit alle twaalf gemeenten mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe.
spacer
Pak je agenda en noteer alvast
Pak je agenda en noteer alvast
We kondigen in onze agenda niet alleen evenementen of bijeenkomsten van anderen aan, maar we maken ook onze eigen evenementen wat eerder bekend. Dat doen we met de zogenaamde 'save the date' mededeling. Je kunt daarmee alvast een bepaalde datum in je agenda noteren terwijl wij nog bezig zijn om de betreffende bijeenkomst te organiseren.

Je mag in dat kader alvast 18 december en 12 februari opschrijven in je agenda. Op die data houden we respectievelijk de jaarlijkse Kerstborrel, die we dit keer bij Ankie Smid houden, en de Parallelbijeenkomst van het Sportgala.
In de komende weken maken we meer bekend over de inhoud van deze evenementen en openen we de agenda voor het aanmelden.
spacer
Nieuw: Externe Zaken
Nieuw: Externe Zaken
Ad van Bruggen is Golf professional en officieel lid van de Dutch
golf Teachers federation (DGTF). Dit is de Nederlandse afdeling van de United States Golf Teachers Federation (USGTF). In februari 2007 heeft Ad na een intensieve opleiding zijn level III examen gehaald in Malaga Spanje.

Op Golf Club Havelte werkt Ad met veel enthousiasme samen met beginners en gevorderden, jonge ouderen en oudere jongeren, fanatieke en gezelligheidgolfers aan hun techniek, baanmanagement, regels en golfplezier.
spacer
Ontmoet op 10 december het netwerk in Zwolle
Ontmoet op 10 december het netwerk in Zwolle
Op 10 december wordt in theater De Spiegel voor de derde maal het Regio Zwolle congres gehouden. Dit informatieve evenement is samen met het Netwerk Connectevent hét netwerkevenement van het jaar voor de regio.

Het Regio Zwolle congres staat dit jaar in het teken van 'Internationalisering'. Uiteenlopende internationaal bekende sprekers en vooraanstaande ambassadeurs van Europa zullen op 10 december in Theater De Spiegel hun visie op grensoverschrijdend ondernemen delen. Na afloop is er een grote netwerkborrel.
spacer
Wil je het nieuwe Onderwijspark Ezinge zien?
Wil je het nieuwe Onderwijspark Ezinge zien?
Deze zomer is geschiedenis geschreven in Meppel. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar is het 's ochtends vroeg in sommige delen van Meppel akelig stil geworden. Maar op Ezinge is het daarentegen drukker dan ooit geworden. Reden? De opening van het nieuwe Onderwijspark Ezinge waar verschillende onderwijsinstellingen onderdak hebben.

Op dinsdag 4 november kun jij vanaf 16.00 uur een kijkje nemen. We zijn dan op uitnodiging van ICC - Parkmanagement te gast bij het Onderwijspark en krijgen behalve een rondleiding ook wat te horen over het concept. Afsluiten doen we natuurlijk met een drankje en een hapje.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer