Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Het bestuur van Businessclub Meppel wenst je natuurlijk een bijzonder mooi en vooral gezond 2014!

De Businessclub zou niet de Businessclub zijn als wij daarnaast ook wensen dat het ons allen zakelijk ook voor de wind gaat in 2014. En dat kunnen we zelf ook stimuleren door wellicht eens wat vaker in ons netwerk te kijken wanneer je een dienst of product wilt kopen.... Stap af op een netwerkrelatie en ga die verbinding aan zodat we elkaar helpen. Dan krijgt het netwerk pas echt de waarde die het moet hebben. Succes ermee en veel leesplezier met deze BIZNIZ.
 
spacer
 
Rob Reinink volgt  Roel Nekeman op
Rob Reinink volgt Roel Nekeman op
Roel Nekeman, al dertien jaar vice-voorzitter van het BC-bestuur, zet een punt achter zijn werkzaamheden voor de BC. Rob Reinink, eigenaar van MillArt, volgt hem op.

Roel Nekeman, die voor velen onlosmakelijk verbonden is met zijn voormalige werkgever Boom regionale uitgevers, verklaarde bij zijn aankondiging om het bestuur te verlaten dat hij het tijd vond om plaats te maken voor een jongere generatie. Hoewel het bestuur zijn vertrek betreurt, kijkt zij ook uit naar de samenwerking met Rob Reinink die, net als Roel, het communicatievak tot in de puntjes beheerst.
spacer
We willen je graag wat vragen
We willen je graag wat vragen
Zo eens in de drie jaar vragen wij aan onze leden om mee te werken aan ons ledenonderzoek. Binnenkort is het weer zover en dus kun je een mail van ons verwachten met daarin een link naar de vragenlijst. Als je meewerkt, het kost je hooguit vijf minuten tijd, dan geef je ons veel bruikbare informatie die wij inzetten voor het verbeteren van onze service en diensten. En een beter netwerk, in kwaliteit en kwantiteit, betaalt zich ook voor jou terug. We hopen dan ook op jouw medewerking.
spacer
Agenda: Gaat Mart Smeets een record breken?
Agenda: Gaat Mart Smeets een record breken?
De Parallelbijeenkomst van het Sportgala, die wij organiseren als partner van de Meppeler Courant - die het gala organiseert -, is niet meer weg te denken uit ons programma. Dit jaar is Mart Smeets onze gast en zoals het nu lijkt gaat 'de Mart' een bezoekersrecord breken.

Want de teller van het aantal aanmeldingen staat as we speak op 114. Het record is nu (nog) in handen van Gert Jan Poortman, de zeezeiler die met zijn dramatische verhaal over de Volvo Ocean Race, diepe indruk maakte in 2006. Toen bevolkten 128 mensen de Engelenbak. Gaat Mart erover heen?
spacer
Nog een record
Nog een record
Niet alleen Mart Smeets (zie hierboven) kan een record op zijn naam schrijven, ook de Businessclub zelf heeft een record te pakken.

Nog nooit werd onze website zo goed bezocht als in 2013. Op 24 november gingen we door de grens van 30.000 bezoekers heen. Daarvan waren ruim 13.000 uniek, dus voor het eerst op onze website. Dit zijn opmerkelijke getallen als je hierbij in ogenschouw neemt dat de Businessclub zo'n 150 leden telt...

Met deze getallen kan het voor jou natuurlijk erg aantrekkelijk zijn om een banner - JPEG-, GIF- of Flashbestand - te plaatsen op onze website. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met secretaris Danny Pol.
spacer
Agenda: Als je niet leeft kun je ook niet scoren
Agenda: Als je niet leeft kun je ook niet scoren
De Businessclub heeft samen met Wybrich Kaastra van schouwburg Ogterop de voorstelling 'Als je niet leeft kun je ook niet scoren' geselecteerd uit het enorme aanbod dat het programma van Ogterop biedt.

Zaterdagavond 8 maart ben je, eventueel met je partner of een zakelijke relatie, van harte welkom om deze voorstelling bij te wonen. Ontvangst met koffie is om 19.30 uur. De voorstelling start om 20.15 uur en na afloop drinken we nog een drankje.

Speciaal voor acteur Cees Geel en cabaretier Eric van Sauers schreef Raoul Heertje een humoristische, onroerende en herkenbare tekst over mannenvriendschap. Het duo, dat voor t eerst sinds de toneelschool weer samen op het toneel staat, wordt geregisseerd door Ruut Weissman.

Heertje neemt je mee langs mooie voetbalanecdotes en grappige verhalen, maar vertelt vooral het verhaal van twee mannen die hun diepste geheimen en verlangens met elkaar delen.
spacer
Agenda: Bliksembezoek aan Hilmar Industries en McDonalds
Agenda: Bliksembezoek aan Hilmar Industries en McDonalds
Donderdag 23 januari brengen we een bedrijfsbezoek aan Hillmar in Hoogeveen en aansluitend aan McDonalds in Meppel.

Hilmar Industries is een internationale, industriŽle onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, verpakkingsmachines en bootliftsystemen.

In 2007 is er een complete nieuwe productiefaciliteit in Hoogeveen gebouwd. Tevens is hier het hoofdkantoor gevestigd. Deze locatie telt ruim 5500m2 productieruimte en is voorzien van de modernste productiemiddelen. Hier zijn we in staat om middel- tot grote complexe bewerkingen en samenstellingen te vervaardigen.

We gaan met de bus naar Hoogeveen. Deze vertrekt om 15.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Leen Bakker op Blankenstein.

Na afloop van het bezoek aan Hillmar gaan we naar McDonalds in Meppel waar eigenaar en BC'er Danny Olinga een korte presentatie geeft over het succesvolle concept. Maar we krijgen ook een kijkje achter de schermen ťn natuurlijk eten we er ook....
spacer
Nieuw evenement: Duurzaam Rondje Drenthe
Nieuw evenement: Duurzaam Rondje Drenthe
Donderdag 24 april houden we voor de eerste keer een bijzonder netwerkevenement: het Duurzaam Rondje Drenthe. Het Duurzaam Rondje Drenthe is een toertocht met energiezuinige auto's door een deel van Drenthe. Er worden teams samengesteld van vier personen die per auto - beschikbaar gesteld door Toyota Van der Linde - een puzzeltocht rijden waarbij ze een tiental locaties of bedrijven bezoeken die het thema Duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het team dat het Duurzaam Rondje Drenthe in het minst aantal kilometers met het minste brandstofverbruik heeft weten te voltooien wint.

Na afloop van het Rondje Drenthe wordt er gegeten, gedronken en hopelijk terug gekeken op een bijzonder waardevol evenement. Hou onze site en agenda in de gaten voor meer berichtgeving.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer