Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Nog even en dan stappen we over de drempel naar een nieuw jaar. Het bestuur heeft, bij monde van onze voorzitter tijdens de Kerstborrel bij Ankie Smid, teruggekeken op een mooi jaar voor de Businessclub. Maar, zoals het goede ondernemers betaamt, kijken wij liever voor- dan achteruit. Wij zetten ons in het nieuwe jaar weer hard in om de leden van ons netwerk weer op de best mogelijke manier te faciliteren bij het netwerken. Dat kunnen wij echter niet alleen, want zoals het gaat in een netwerk: resultaten bereik je door elkaar te helpen.

Wij spreken daarom naast de gebruikelijke wensen voor het nieuwe jaar ook de wens uit dat we er met z'n allen voor zorgen dat ons netwerk nog meer oplevert dan het gedaan heeft!
 
spacer
 
Co Adriaanse te gast bij de Businessclub
Co Adriaanse te gast bij de Businessclub
Donderdagavond 12 februari staat de traditionele Parallelbijeenkomst van het Meppeler Sportgala weer op de agenda. In de lange rij van meer of minder boeiende en dito spraakmakende sprekers mogen we nu Co Adriaanse toevoegen. Deze geboren Amsterdammer zal zeker spraakmakend zijn want hij staat er niet bekend om dat hij een grijze muis is. Zijn lange trainerscarriŤre voerde hem langs talrijke topclubs uit binnen- en buitenland. Net als Louis van Gaal hield en houdt Adriaanse altijd vast aan zijn vastomlijnde visie en deze brengt hij in het heden vrijwel wekelijks voor het voetlicht bij Studio Voetbal.†

Na afloop van onze bijeenkomst mengen we ons, zoals gebruikelijk bij dit evenement, tussen de gasten van het Sportgala.
spacer
Nieuw: Bos + Wagterveld Rijk in support
Nieuw: Bos + Wagterveld Rijk in support
Het moet anders, het kŠn anders in de financiŽle dienstverlening. Dat zeggen Eva Wagterveld en Ronald Bos die zich onlangs hebben aangesloten bij ons netwerk.

Zoveel geld betalen voor een jaarverslag dat je adviesdiensten van je adviseur gaat mijden? Dat kan toch niet waar zijn? Het moet Šnders in de financiŽle dienstverlening. DŠt is de motivatie voor Ronald en Eva om in een overvolle markt Bos + Wagterveld te starten. Hier in Meppel, handig dichtbij en niet in een ivoren fusietoren elders in het land.
spacer
Laat je bedrijf zien via onze website
Laat je bedrijf zien via onze website
De website van de Businessclub is met zo'n 30.000 bezoekers per jaar, waarvan bijna de helft unieke bezoekers, een goed bezocht medium. Jij kunt hiermee je voordeel doen want we hebben nu de mogelijkheid gecreŽerd om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren op de site. Er zijn verschillende varianten waarvan we er eentje momenteel op onze homepagina hebben staan. Deze vorm, de zogenaamde slider, wordt nu aangeboden voor maar Ä10,- per dag.....

Wil je meer informatie, laat het ons weten! Bel met Danny Pol (06 48105268) of met Rob Reinink (06 51397061)
spacer
Open Deur Tour met Bart Lever en een toost op het nieuwe jaar
Open Deur Tour met Bart Lever en een toost op het nieuwe jaar
Bart Lever van Lever Netwerk Notarissen brengt je op donderdag 15 januari op de hoogte van alles wat je moet weten over wat er gebeurt met jouw vermogen en onderneming als jij, door een ongeval of ziekte, plotseling niet meer kan handelen of als je overlijdt.

Het wordt ondanks dat "zware" thema een leuke bijeenkomst waar ook ruimte is voor het stellen van jouw vragen. Na afloop weet je precies wat je allemaal kunt doen om jouw onderneming, jouw personeel en jouw vermogen te behoeden voor de gevolgen als je wat overkomt.

Na afloop ben je niet alleen een stuk wijzer geworden, we gaan met die kennis in de tas ook het glas heffen op een succesvol en vooral gezond 2015! Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om dit mini-seminar bij te wonen ben je van harte welkom.
spacer
Paul Bessems komt spreken en jij mag erbij zijn
Paul Bessems komt spreken en jij mag erbij zijn
Woensdagochtend 14 januari is Paul Bessems te gast bij Meppel United, het maatschappelijk netwerk voor Meppel en omgeving gericht op de arbeidsmarkt, dat is opgericht door BC'er Gertjan Holterman.

Vanaf 09.30 uur geeft Bessems in Herberg 't Plein een presentatie waarvoor 15 plaatsen beschikbaar zijn voor leden van de BC.

Paul Bessems gelooft dat wij als mens in staat zijn een duurzame welvaart te organiseren wanneer we de juiste organisatieontwerpen gebruiken. Hij begeleidt beleidsmakers in de transitie van meer welvaart, naar een betere welvaart, van welvaartsstaat naar participatiesamenleving. Paul is organisatiekundige, pionier, schrijver en adviseur. Hij heeft als ondernemer en onderzoeker ruim 25 jaar ervaring in nieuwe organisatievormen in zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Hij is vooral expert op het gebied van Weconomics en van hybride organiseren.
spacer
Verder nog wat? Jazeker!
Verder nog wat? Jazeker!
Zoals gezegd in het voorwoord, kijkt het bestuur graag vooruit. We hebben mooie plannen voor komend (voor)jaar zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een wedstrijd in de Eredivsie, een bedrijfsbezoek en de Grote Omdenken Show op woensdagavond 8 april in Schouwburg Ogterop.

Een ander voorbeeld is Eat 'n Peek....Dat is een fietstocht door Meppel waarbij we langs de route vier Businessclub bedrijven bezoeken en daar een gerecht eten. Eat 'n Peek staat gepland in mei.

En we kijken ook nog naar de mogelijkheden om in het komende najaar weer een mooie fabriek in het buitenland te bezoeken. Heb jij daar goede ideeŽn over, en heb je in jouw netwerk de juiste ingangen? Laat het ons weten! Want resultaten bereik je nooit alleen.....
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer