Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Zonnig voorjaar met de Businessclub
Het voorjaar is op 21 maart officieel begonnen en sinds afgelopen weekend, toen de zomertijd inging, merken we dat aan de langere, hopelijk nog vele zonnige dagen. Mocht het de komende tijd echter tegenvallen met het fraaie lenteweer, dan is er altijd nog de Businessclub die voor het spreekwoordelijke zonnetje in huis zorgt.
 
spacer
 
Open Deur Tour: Hampshire Hotel Wesseling
Open Deur Tour: Hampshire Hotel Wesseling
Vandaag (donderdag 31 maart)gaan we met de Open Deur naar Dwingeloo waar we vanaf 16.30 uur ontvangen worden in Hampshire Hotel Wesseling. We starten de tour met een kop koffie gevolgd door een presentatie en rondleiding door dit authentieke, maar zeer moderne hotel dat zich in het hart van Dwingeloo bevindt. We sluiten de Tour traditioneel af met een netwerkborrel. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar voor deze tour, dus geef je snel op! Opgeven met 1 persoon.
spacer
Nieuw: Pesca Office & Congres Management
Nieuw: Pesca Office & Congres Management
Het Meppeler bedrijf Pesca Office & Congres Manamgement is sinds 2000 gespecialiseerd in office management en het organiseren van congressen. Of het nu gaat om het opzetten, (her)structureren of begeleiden van een compleet secretariaat, het notuleren van vergaderingen, het trainen van secretariële medewerkers in Office applicaties: Riemke Visser helpt je er graag mee. Daarnaast heeft Pesca Office & Congres Management ruime ervaring in het organiseren van congressen. Of het nu gaat om een klein congres of een groot congres met beursvloer en workshops, Pesca zorgt ervoor dat de organisatie hiervan tot in de puntjes geregeld is.
spacer
Social Media met ABN Amro
Social Media met ABN Amro
Op donderdagmiddag 12 mei houden ABN Amro en de Businessclub in het auditorium van het voormalige Achmea kantoor aan de Werkhorst een speciale bijeenkomst die volledig in het teken staat van Social Media. Specialisten van Social CRM uit Hengelo komen naar Meppel om BC'ers en leden van ICC Parkmanagement alle ins- en outs van Sociale Media bij te brengen. Zij doen dit aan de hand van een zeer boeiende, interactieve presentatie. Na afloop ben je volledig ingewijd in de materie en kun je een afgewogen beslissing nemen of je wel of niet mee gaat doen aan deze vorm van communiceren. Degenen die al actief zijn met Social Media hebben die middag genoeg inspiratie opgedaan om hun activiteiten van nog meer kwaliteit te voorzien. In Business met Social Media start om 13.30 uur en wordt gehouden in het Auditorium van het voormalige kantoor van Achmea aan de Werkhorst. Aanmelden kan in de agenda.
spacer
Open Dag Reestmond
Open Dag Reestmond
Op vrijdag 27 mei houdt Reestmond een open dag. Zakelijke relaties zijn ’s middags welkom tussen 15.30 en 17.30 uur. ’s Avonds is het bedrijf open voor andere geïnteresseerden,zoals familie en kennissen van de medewerkers. Tijdens de open dag zijn de afdelingen ‘open’ en aan het werk. Op die manier kan iedereen zien en meemaken wat Reestmond is en wat er allemaal gebeurt.
spacer
Nieuw: ME-Productions
Nieuw: ME-Productions
Zoek je een top 40-band, spetterende bigband, jazzcombo, feestband of DJ? Wil je een leuke dag organiseren voor jouw bedrijf? Met haar ruime ervaring in de music & entertainment business kan MEProductions een passend programma samenstellen voor ieder (bedrijfs-)feest, iedere bruiloft of ieder festival. Daarnaast adviseert MEProductions tijdens de organisatie van jouw bedrijfsfeest over de invulling en aankleding ervan. Het is mogelijk catering op locatie te verzorgen. MEProductions werkt hiervoor samen met diverse bedrijven in het gehele land.
spacer
Vermeer, Rembrandt en Oranje
Vermeer, Rembrandt en Oranje
Wat hebben de twee grootmeesters en Oranje, behalve de Hollandse associatie, nog meer gemeen? Allen waren leidend voorwerp tijdens een bijzonder geslaagde bijeenkomst van de Businessclub in Amsterdam. Op uitnodiging van ING vertrokken 54 BC'ers op dinsdag 29 maart naar Amsterdam waar het Meppeler gezelschap in het Rijksmuseum werd ontvangen voor een rondleiding langs enkele meesterwerken van onder andere Vermeer en Rembrandt. En wie Rembrandt zegt, zegt dus ook.... Juist: de Nachtwacht. Na het Rijksmuseum toog de Meppeler afvaardiging naar Amsterdam Zuidoost waar in het hoofdkantoor van ING een kop koffie en warm saucijzenbroodje geserveerd werd.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer