Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Businessclub blijft vooraanstaand
Met de introductie van onze eigen BC App hebben we een nieuw ijkpunt in onze twintigjarige historie geschreven. Met de BC App, die inmiddels 130 keer gedownload is, heb je de Businessclub altijd binnen handbereik waardoor de netwerkfunctie alleen maar verstevigd wordt. Met de komst van de App, en de mogelijkheden die het biedt, is het bestuur van mening dat de Businessclub onze vooraanstaande positie als grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de regio nog eens extra heeft onderstreept.

Behalve innoveren, bieden we jullie natuurlijk ook de effectieve netwerkevenementen aan. In deze agenda stippen we er een paar aan en verklappen we ook alvast wat informatie over toekomstige evenementen. Hou onze website en andere (social)media in de gaten voor het laatste nieuws!
 
spacer
 
Eigen YouTube kanaal Businessclub
Eigen YouTube kanaal Businessclub
YouTube is na Google de meest gebruikte zoekmachine. Daarnaast is het ook gewoon leuk om bijzondere, leuke of leerzame filmpjes te bekijken.

De Businessclub heeft nu zijn eigen YouTube kanaal en verzamelt daar allerlei filmpjes over eigen evenementen en andere ter zake doende items. Je kunt je abonneren op het kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuw geplaatste filmpjes. Heb je zelf een leuk filmpje? Stuur ons de link en dan plaatsen wij het in ons eigen kanaal.
spacer
Bezoek Bad Hesselingen (Open Deur Tour)
Bezoek Bad Hesselingen (Open Deur Tour)
Bad Hesselingen. Wie is er nog nooit geweest? Vanochtend leerden zo'n twintig BC'ers 'het zwembad' tijdens de Open Deur Tour eens op een andere manier kennen.

De zeer aimabele, en gastvrije directeur Dirk Bouma, ontving vanochtend in alle vroegte de eerste BC'ers die voorafgaand aan het ontbijt ook nog even wilden zwemmen. De rest van de groep ondernemers schoof een uurtje later aan bij het uitgebreide ontbijt dat Bad Hesselingen in het gezellige restaurant serveerde. Onderwijl hield Dirk Bouma een vlammende presentatie over 'zijn' zwembad. Hij vertelde over de vele uitdagingen waar hij zich dagelijks voor gesteld ziet, de kansen die er voor het multifunctionele bedrijf liggen en de vooraanstaande rol die Hesselingen in Nederland speelt.

De Open Deur Tour bij Bad Hesselingen was al met al zeer onderhoudend, leerzaam en gezellig.
spacer
Nieuwe webrubriek: De IJsbreker
Nieuwe webrubriek: De IJsbreker
Een goed netwerkgesprek begint nadat het ijs is gebroken. Daarom hebben we de rubriek 'IJSBREKER' in het leven geroepen. Hierin beantwoordt een BC'er een paar eenvoudige vragen zodat je deze BC'er beter leert kennen. Met de informatie uit het gesprek treed je hem of haar de volgende keer wat makkelijker tegemoet en is het ijs snel gebroken. Rob Reinink was de eerste. Lees het maar en dan snap je wat we bedoelen. Wil je ook het ijs breken, laat het ons weten!
spacer
Agenda: Instituut voor Beeld en Geluid
Agenda: Instituut voor Beeld en Geluid
Donderdag 22 november gaan we met maximaal 50 personen naar het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

We vertrekken om 11.45 uur met de bus vanaf de achterzijde van het NS station. In de bus krijg je een broodje en heten we je natuurlijk hartelijk welkom. Bij het Instituut worden we ontvangen met koffie en krijgen we een rondleiding. Daarna ga je in de Beeld en Geluid Experience ook zelf nog wat aan de slag. Om half zes vertrekken we en eten we nog wat in Hilversum. Naar verwachting zijn omstreeks half tien weer in Meppel.
spacer
Nieuw: Stichting Vrienden Hospice Eesinge Meppel
Nieuw: Stichting Vrienden Hospice Eesinge Meppel
De leden hebben deze zomer 'gesproken' en gezegd dat Stichting Vrienden Hospice Eesinge Meppel zich een jaar lang zonder tegenprestatie mag aansluiten bij onze grote netwerk. De verkiezing, waarvoor ook de Voedelbank en Stichting Engelgaarde deelnamen, heeft 135 stemmen opgeleverd. Daarvan ging 58% naar de winnaar.

Stichting Vrienden Hospice Eesinge Meppel houdt zich bezig met de voorlichting over het hospice en daaraan gekoppeld het verwerven van de benodigde financiŽle middelen om zowel op korte als langere termijn het bestaan en functioneren van het hospice zeker te stellen.

Het bestuur wenst de Stichting veel BC-plezier en succes in het verwezenlijken van de doelstellingen.
spacer
De App van Businessclub Meppel
De App van Businessclub Meppel
De App van Businessclub Meppel is een handige tool waarmee je snel kunt navigeren in ons ledenbestand zodat je ter plekke even snel de nodige (contact)gegevens van leden kunt checken. Maar de App bevat ook een agendafunctie waarmee je je kunt aanmelden voor de diverse netwerkevenementen. De aankondiging van een nieuw evenement geschied niet alleen via de email, maar ook via de App. Daardoor kun je je direct aanmelden en is de kans kleiner dat je achter het net vist wanneer er beperkte deelname is.

Behalve deze twee belangrijke functies kun je met de Businessclub App ook foto's en video's bekijken bekijken en mag je je mening geven. Dat kan rechtstreeks of via Twitter. De App volgt de BC namelijk ook op de social media...

De BC App is een echte 'wanna have' voor ieder lid en andere ondernemers die dichtbij het grootste onafhankelijke netwerk van de regio willen staan.
spacer
Nieuwe netwerkevenementen
Nieuwe netwerkevenementen
We zitten achter de schermen van de Businessclub natuurlijk nooit stil. Er is iedere dag wel wat te doen en daarvan maakt het bedenken en organiseren van de netwerkevenementen een wezenlijk onderdeel uit. We kunnen jullie daarom alvast wat vertellen over komenden evenementen.

Op donderdag 29 november geeft onze huisfotograaf Henri Santing, in het kader van de Open Deur Tour, een workshop Fotografie bij Herberg 't Plein.

Op donderdag 20 december hebben we onze (inmiddels) traditionele Businessclub Kerstborrel die dit jaar bij Noordhuis gehouden wordt. Het belooft een bijzonder evenement te worden....

Op donderdag 24 januari is er weer het Sportgala en zoals gebruikelijk houden wij dan onze Parallelbijeenkomst in de Engelenbak. De gastspreker is al bekend, maar houden we nog even geheim. Deze spraakmakende persoonlijkheid heeft zich teruggetrokken uit de spotlights maar maakt voor ons een uitzondering op de voorwaarde dat we het niet verder vertellen....

Hou onze agenda op de site, of de App in de gaten voor meer nieuws en openstelling van de agenda!
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer