Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
17 Februari: Groot Verkiezingsdebat
Agenda Open Deur Tour bijna vol
Ronde van Drenthe naar Meppel
Nieuw: Aannemingsbedrijf Hopman VOF
Sail In 2010: de boot zit bijna vol
(Niet helemaal) Nieuw: Brink Kantoormeubelen

17 Februari: Groot Verkiezingsdebat

De BC houdt samen met ICC Parkmanagement, Meppeler Handelsvereniging en Handelsvereniging Nijeveen op woensdagavond 17 februari om 20.00 uur in de aula van Stad & Esch (Zuideinde) het Groot Verkiezingsdebat.

Voor 't eerst in de geschiedenis organiseren de belangrijkste ondernemersorganisaties uit de gemeente Meppel samen een activiteit. En gezien de economische ontwikkelingen in onze gemeente is het niet geheel onlogisch dat we de komende Gemeenteraadsverkiezingen aangrijpen om de handen ineen te slaan. Want we willen natuurlijk allemaal graag weten wat de politieke partijen de komende jaren van plan zijn om onze lokale economie aan de gang te houden.

Woensdagavond 17 februari krijgen we het allemaal te horen. Aan de hand van diverse stellingen gaan de verschillende politici onder leiding van discussieleider Henk ten Oever met elkaar in debat. Daarbij is er ook voor het publiek volop ruimte om vragen te stellen en eventueel in discussie te gaan met de kopstukken uit de lokale politiek. En natuurlijk sluiten we de avond weer af met een netwerkborrel.

Agenda Open Deur Tour bijna vol

De Open Deur Tour blijkt een schot in de roos te zijn. De agenda vertoont slechts enkele weken na de introductie nauwelijks nog gaten zodat we tot eind dit jaar iedere maand door de open deur van een BC'er kunnen lopen.

We hebben besloten om de februari bijeenkomst uit de agenda te halen omdat deze midden in de voorjaarsvakantie gepland stond. Dit vormde voor velen een belemmering om de deuren te openen. Aangezien wij natuurlijk niet de beroerdste zijn, schrappen wij deze datum zonder enig morren.

Dat de agenda bijna vol zit wil niet zeggen dat jij je deuren niet meer kunt openzetten. Wil jij ons ook ontvangen, laat het dan weten dan zoeken we gewoon nůg een datum. Want, en we herhalen het nog maar eens, de Open Deur Tour kan niet vaak genoeg gehouden worden!

Ronde van Drenthe naar Meppel

Het wielerspektakel Ronde van Drenthe komt zondag 11 april naar Meppel. Om 13.00 uur vindt in het centrum van de stad de start plaats van deze professionele wielerronde, die altijd op de belangstelling van de landelijke media kan rekenen. Vertegenwoordigers uit het Meppeler bedrijfsleven, waaronder enkele bestuursleden van de BC hebben de afgelopen weken op uitnodiging van de gemeente Meppel meegedacht over de kansen van dit evenement en zij zijn enthousiast geworden over de plannen. Er is vervolgens een werkgroep geformeerd die voor de randactiviteiten gaat zorgen en die sponsoren gaat zoeken om de financiering van dit evenement mogelijk te maken. Daarnaast heeft de Businessclub zelf al wat ideeŽn om deze dag een mooie bijeenkomst te houden voor onze leden.

Hou de berichtgeving op onze site en in de Meppeler Courant in de gaten want we komen er zeker op terug!

Nieuw: Aannemingsbedrijf Hopman VOF

Aan de gestage groei van de Businessclub komt geen eind. Gelukkig maar want groter het netwerk, hoe meer er van geprofiteerd kan worden. Aannemingsbedrijf Hopman VOF uit Nijeveen is de nieuwste loot aan onze boom. Andre Hopman is eigenaar van het Nijeveense aannemingsbedrijf dat is gespecialiseerd in grond-, straat-, riolerings- en waterwerken. Heb je een nieuw terras of oprit nodig of wil je de gehele aankleding van jouw bedrijfsterrein vernieuwen: Aannemingsbedrijf Hopman VOF staat je graag ter dienste.

Sail In 2010: de boot zit bijna vol

Donderdag 19 augustus gaan wij, zoals bekend, met een flinke afvaardiging de intocht van de Tall Ships voor Sail 2010 van dichtbij bekijken. De BC heeft 110 van de 150 beschikbare plaatsen op de Jan Plezier tot haar beschikking, de overige veertig plaatsen zijn voor ICC Parkmanagement, en er hebben zich tot nu toe 102 BC'ers aangemeld. Wil je dus nog mee, geef je dan snel op want de boot zit bijna vol!

(Niet helemaal) Nieuw: Brink Kantoormeubelen

Brink Kantoormeubelen is terug van weggeweest. Het Staphorster bedrijf kent een rijke geschiedenis met de Businessclub. Enkele jaren geleden besloot het toenmalige management dat er afscheid genomen moest worden van de Businessclub maar Hans Musch heeft dat besluit weer teruggedraaid en sinds kort maakt Brink Kantoormeubelen dan ook weer deel uit van BC-familie.
Brink Kantoormeubelen is meubelfabrikant en projectinrichter. Zij opereren in marktsegmenten als kantoren, zorginstellingen, scholen en recreatieve ondernemingen.

Maar Brink maakt indien gewenst ook 'tailor made' producten en ontwikkelen Hans en zijn collega's nieuwe concepten.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief